Gündem

ING Bank’tan yeni müşterilerine kaçırılmayacak kredi teklifi! Faizler yüzde 0,99’a kadar geriledi! 20 bin TL’lik nakit desteğiniz, anında hesabınıza yatırılacak!

2021 yılından bu yana birçok farklı kategori altında gelişen ve ekonomi piyasalarını olumsuz etkileyen faktörler, gündelik hayatın ekonomik şartlarının da direkt olarak ağırlaşmasına sebep oldu. Yaklaşık olarak bir yıldır devam eden bu durum, masrafları giderek artan tüketicileri büyük bir geçim derdinin içerisine doğru sürükledi. Alım güçleri düşen ve tüm maaş iyileştirmelerine rağmen ay sonlarını getiremeyen tüketiciler, bütçelerine destek olabilmeleri adına bankaların kapılarını aşındırmaya başladı.

Tüketicilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına bankaların kredi ürünlerine başvurması olumsuz gidişatın bir göstergesi olarak değerlendirilirken mevcut durumda faizleri yükseltmek durumunda kalan bankalar, birçok tüketicinin kredi talebi oluşturamamasına sebep oldu. Artan faizler sebebi ile büyük bir kredi borcu yükünün altına girmek istemeyen vatandaşlar, günden güne büyüyen geçim dertleri karşısında çaresiz kaldı. Bu noktada devreye giren ING Bank, yeni bir kampanya geliştirdiğini ve söz konusu kampanyanın yalnızca yeni müşteriler için geçerli olduğunu belirtti.

ING Bank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan ve son başvuru tarihi 30 Kasım olarak açıklanmış olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, tüketicilerden büyük ilgi gördü. Halen başvuruları kabul etmeye devam eden banka, mevcut kampanyaya ek olarak bir faydanın daha tanımlanacağını bildirdi.

ING BANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERİNE AVANTAJLI KREDİ FIRSATI!

Birçok farklı kategori altında sunduğu avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmaya devam eden ING Bank, bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında potansiyel müşterilerine seslenen banka, ayrıntıları paylaştı.

ING Bank ilk kez ING’li olan müşterilerine yüzde 1,24’ten başlayan faiz ile ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Ek olarak Turuncu Ekstra Programı’na dahil olan yeni müşterilere 20 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için yüzde 0,99 faiz avantajı sunacağını belirten banka, örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,24
  • Taksit tutarı: 919,66 TL

ING BANK’IN YENİ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING Bank’ın yeni kredi kampanyasından faydalanmak için öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olunması gerekmektedir. Sonrasında ise yine aynı ekrandan Turuncu Hesap Programına ve ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapılabilecektir.

İlgili Makaleler