Gündem

2023 tatiliniz şimdiden hazır! Pegasus, seçili yurtdışı ve yurtiçi otelleri için yüzde 20 indirim tanımlayacak! Son başvuru tarihi 29 Kasım 2022!

Bir süredir hem para piyasalarında hem altın piyasasında hem de piyasaları etkileyen diğer alanlarda istenmeyen durumların gelişmesi, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan hizmet başlıklarına ve diğer hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansıtılmasına sebep oldu. Gıdadan giyime, teknolojik üründen otomotive kadar pek çok sektörde bir anda fiyat dengelerinin alt üst olması, tüketicileri de aynı orantıda zora soktu.

Geçtiğimiz senenin sonunda başlayan ve sene içerisinde etki hızını giderek arttıran olumsuz ekonomik gelişmeler, temel ihtiyaçlara erişimin dahi lüks olarak değerlendirilmesine sebep oldu. Bu durum geçim derdi içerisinde olan tüketicinin elini kolunu bağlarken senelik yorgunluğun atılması için planlanan tatillerin de rafa kaldırılmasına yol açtı. Tüm yıl boyunca çalışan vatandaşlar, yıllık izinlerinde kafa dağıtıp yeni yerler görmenin hayallerini kurarlarken yükselen bilet ve konaklama fiyatları, hayal kırıklığı yaşattı.

Sene başından bu yana yükselmeye devam eden otel konaklama ve uçak bileti fiyatları, tüketicileri tatil ayrıcalıklarından da alıkoydu. Bu noktada devreye giren Pegasus kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu indirimli uçak bileti kampanyalarının yanı sıra bir de indirimli konaklama kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Pegasus’un yeni kampanyası, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı.

PEGASUS’TAN KONAKLAMA İNDİRİMİ KAMPANYASI!

Önde gelen uçuş firmaları arasında yer alan Pegasus, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında Hotels platformu ile iş birliği yaptığını belirten firma, seçili otellerden yapılacak olan rezervasyonlar için yüzde 20’ye kadar indirim hakkının tanımlanacağını belirtti. 15 Kasım 2022- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak olan rezervasyonlar için geçerli olacak olan indirim kampanyası kapsamında tercih edilebilecek olan şehirler, şu şekilde açıklandı:

  • Roma, Paris, Londra, Barselona, Dubai, Milano, İstanbul, Antalya, Berlin, Bodrum.

PEGASUS’UN İNDİRİMLİ KONAKLAMA KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANILIR?

Pegasus’un Hotels platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirilmiş olan indirimli konaklama kampanyasından yararlanmak için otel rezervasyonlarının Pegasus Mobil uygulaması veya Pegasus’un resmi internet sitesinde yer alan Hotels linki üzerinden yapılması gerekmektedir. İndirim fırsatından yararlanabilmek için rezervasyonların en geç 29 Kasım 2022 gecesine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

İlgili Makaleler