Gündem

Eczacılar dikkat! Bu avantaj paketi kaçmaz! BES planını Denizbank’tan oluşturanlara 3 bin 300 TL’lik destek verilecek! Üstelik POS kullanımınıza da 2 bin 820 TL hediye edilecek!

Geçtiğimiz senenin sonu itibari ile döviz kurlarına ve altın fiyatlarına bağlı olarak yükselmeye başlamış olan maliyetler, yeni dönemde de birtakım tedarik problemleri ve artan akaryakıt fiyatları sebebi ile yükselen grafilere sahip olmaya devam ediyor. Bu durum hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulmuş olan ürünlere yeni zamların eklenmesine sebep olurken tüketicilerin de geçim dertlerinin iyice büyümesine aracılık ediyor.

2022 yılının sonlarına doğru yaklaşıldığı şu günlerde geçim dertleri iyice artan ve bu kapsamda da gözlerini ocak ayı maaş zamlarına çeviren tüketiciler, hükümet yetkililerinden gelecek olan olumlu açıklamaları heyecan ile beklerken yeni zamlara kadar bütçelerini bir nebze olsun ferahlatabilmek adına bankaların güncel kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyorlar.

Her sene olduğu gibi bu sene de birçok bankadan farklı kategoriler altında geliştirilmiş olan kampanyalara ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken bu senenin zorlu ekonomik şartları bankaların da kampanyalarının içeriklerini ve kapsamlarını tekrar düzeltmeleri yönünde çalışmalar planlamalarına sebep oldu. Bu kapsamda sektörde fark yaratan yeni bir kampanyaya imza atan Denizbank, yalnızca eczacı müşterilerini ilgilendiren avantajlı kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyanın Mart 2023 tarihine kadar başvurulara açık kalacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN ECZACILARA AVANTAJ PAKETİ!

Birçok farklı kategori altında düzenlediği avantajlı kampanyalarını duyuran Denizbank, bu kez de yalnızca eczacı müşterilerini ilgilendiren bir kampanya için çağrı yaptı. MetLife GBB 43 TEB BES planına dahil olan ve en az 150 TL tutarında katkı payı yatırmayı kabul eden eczacılara, TL desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Denizbank ilgili BES programına dahil olan eczacılara bankanın POS cihazını kullanmaları durumunda aylık 235 TL, senelik ise 2 bin 820 TL tutarında BES katkı payı desteği vereceğini bildirdi. Ayrıca kampanya kapsamında en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren ve bankanın Bonus Business kart ürününü kullanan eczacılara aylık 275 TL, senelik ise 3 bin 300 TL tutarında daha katkı payı desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi.

DENİZBANK ECZACI BES DESTEK PAKETİ BAŞVURUSU

Denizbank’ın yeni BES destek paketinden yararlanmak için TEB Artı Sigorta’nın mail adresine eczacı bilgilerinin gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca başvuru için en yakın Denizbank şubesine de müracaat edilebilmektedir.

İlgili Makaleler