Ekonomi

Şekerbank’tan fark yaratan satılık gayrimenkul ilanları! 6+1 daire 1 milyon 580 bin TL’den satışa sunuldu! Bu fiyata bahçe bile alınmıyor!

2021 yılının sonu itibari ile para piyasalarında ve altın piyasasında kayda geçen agresif çıkışlar, gündelik hayat şartlarının da sert bir şekilde değişikliğe uğramasına sebep oldu. Yükselen grafiklerden etkilenerek tüketicileri şaşkına çeviren sektörlerin başında ise emlak sektörü geldi.

Para piyasalarının ve altın piyasasının yükselen grafiklerinden doğrudan etkilenerek fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde kendi mülküne sahip olmanın hayalini kuran tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. 2022 yılı içerisinde alım fırsatları yakalamayı umut eden ancak piyasaların olumsuz gidişatları sebebi ile indirim beklerken daha yüksek zamlar ile karşılaşan tüketiciler, mülk sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilmek adına bankaların konut kredisi ürünlerini araştırmaya başladı. Ancak yeni dönemde yüzde 3,75’e kadar yükselen faiz oranları, tüketiciler kredi ürünlerine de yaklaştıramadı.

Yeni dönemde mevcut bütçeleri dahilinde mülk sahibi olmanın imkansız olduğunu düşünerek umutsuzluğa kapılan tüketicilere, Şekerbank’tan yeni bir duyuru geldi. İcralık gayrimenkul satışına başladığını belirten Şekerbank, anlaşmada olduğu Bankadan platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Banka, ilgili ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ŞEKERBANK DİYARBAKIR SATILIK DAİRE İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa sunarak tüketicilere destek olmayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda da Bankadan isimli yasal ihale platformu ile iş birliği yapan Şekerbank, yeni ihalesi kapsamında Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan 6+1 dubleks daireyi fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan 270 metrekare kullanım alanlı dubleks daireyi satışa çıkaran Şekerbank, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 580 bin TL olarak belirledi. Banka, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini 55 bin 932 TL, teminat bedelini ise 47 bin 400 TL olarak açıkladı.

ŞEKERBANK DİYARBAKIR İHALESİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Şekerbank’ın Bankadan platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye katılarak dubleks daire için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, Bankadan platformuna üye olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin ardından ise katılım bedeli ve teminat bedelleri yatırılmalıdır.

İlgili Makaleler