Gündem

Kredi kartı başvurusuna 300 TL indirim kampanyasında son gün geldi: Kart başvurusu yapana ek 12 aylık BluTV hediye edilecek!

DenizBank kredi kartı başvurusuna 300 TL nakit kazanım ve 1 yıllık BluTV üyeliği hediye ediyor. DenizBank’ın Kasım ayına özel sunduğu bu kampanyada son gün yaklaştı. 3 ay boyunca internet alışverişine 300 TL kazandıran kampanyadan belirli şartları karşılayanlar yararlanabilecek.

DenizBank’ın başlatmış olduğu kampanya internet alışverişlerinde geçerli oluyor. Kredi kartı ile yapılacak internet harcamaları 3 ay boyunca 300 TL kazandıracak. 30 Kasım tarihinde son bulacak olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ilk kez kredi kartı sahibi olması gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmek için mobil uygulama içerisinden kampanyaya katılım sağlandıktan sonra harcamanın yapılması gerekiyor.

DENİZBANK 300 TL KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Denizbank Mobil uygulama üzerinden ilk kez müşteri hesabı açanlar kredi kartı başvurusunda bulunmalıdır. Mobildeniz uygulaması içerisinde yer alan “Kampanya” alanına tıklanarak harcama gerçekleştirilmelidir. Kredi kartı başvurusu onaylananlar ancak kampanyaya katılabiliyor. İnternet üzerinden alışveriş yapma süreci kampanyaya katılım sağlandıktan sonra başlatılabilir. Ek kart ya da banka kartı ile yapılacak harcamalar sürece dahil değildir. Kasım, Aralık ve Ocak aylarında yapılacak olan internet harcamalarında toplamda 300 TL indirim her ay 100 TL indirim kazanılır.

DENİZBANK 1 YILLIK ÜCRETSİZ BLUTV ÜYELİĞİ NASIL KAZANILIR?

DenizBank’a kullanıcılarına özel sunulan nakit kazanım kampanyasını ek 1 yıllık BluTV üyeliği hediye ediliyor. Çok sayıda yerli ve yabancı film ile belgeselin yer aldığı BluTV platformu 2 ay boyunca ücretsiz olarak kullanılmaya başlanabilir. Kredi kartı onayı alanlar bir sonraki ayın 10.gününde BluTV üyeliği hediyesini başlatabiliyor. Kod paylaşımı yapılana kadar müşteri belirli harcama tutarını gerçekleştirilmelidir.

Mobildeniz uygulaması içerisinde yer alan BluTV kampanyasına gelinerek kod aktif hale getirilebilir. Her müşteri bir kez ve yalnızca 12 ay boyunca bu fırsattan faydalanabilir. Elde edilen kod ile BluTV web sitesine giriş yapılır. “Hesap ve Ayarlar” alanına gelinerek “Kupon Kodu” bölümüne girilir. Kod paylaşımı yapıldıktan sonra 30 gün içinde aktifleştirilmesi beklenir aksi halde iptal edilir.

DENİZBANK 300 TL KAZAN KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi için özel bir sınırlama getirilmiyor. Kredi kartı başvurusu kabul edilenler kampanyadan faydalanabiliyor. Sanal kart ve ek kart ile yapılacak olan işlemler asıl karta yansıtılıyor. Yapılan alışveriş sonrasında kazanılan indirim tutarı 7 iş günü içinde karta yansıtılır. Konu üzerine detaylı bilgi sms ile ya da Denizbank uygulaması içerisinden bilgilendirme yolu ile iletilir. Her müşteri bir kez bu kampanyadan faydalanabilir. 3 ay boyunca toplamda en fazla 300 TL indirim kazanılır. Bonus POS kullanma zorunluluğu yoktur. İptal, iade işlemlerinde indirimden faydalanılamaz.

İlgili Makaleler