Ekonomi

Banka kefilsiz, şartsız 10 bin TL ödeme yapıyor: Faizsiz nakit avans teklifine başvuru devam ediyor!

Akbank faizsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Akbank mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturması yeterli oluyor.

Akbank’ın bireysel kredi kartı kullanıcılarına özel tanıdığı bu fırsat ilk kez Axess ya da Wings kredi kartı başvurusunda bulunanlara sunulacaktır. Yıl sonuna kadar yapılacak kredi kartı başvurusunun onayının alınmış olması gerekmektedir. Akbanklılara özel tanınan bu fırsat 10.000 TL’ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans kullanımını destekliyor. Üstelik talep edilen her bir nakit avans 6 ay vade ile aylık taksitlerle geri ödenebiliyor.

AKBANK 10 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın ilk kez müşteri hesabı oluşturanlar daha önceden hesabı bulunanları tanımladığı bu fırsat 16 Aralık tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin Akbank mobil uygulaması içerisinde yer alan “Akbanklı olmak istiyorum” butonu ile başvuru sürecini tamamlaması gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onay alanlar anında nakit avans başvurusunu tamamlayabiliyor. Taksitli nakit avans limiti doğrultusunda 15 Ocak 2023 tarihine kadar taksitli nakit avans başvurusunda bulunulabilir.

AKBANK 10 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Müşteri hesabı oluşturma sürecinde banka kayıtları kurye aracılığı ile belge teslimi ve imza alınması sayesinde tamamlanıyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kartı başvurusu kısa sürede dijital ortamda yapılabiliyor. Öncelikli olarak kişinin müşteri hesabı başvurusunun onay alması gerekiyor. Akbank mobil uygulama, internet şubesi, Juzdan uygulaması aracılığı ile kredi kartı başvurusu iletilebilir.

AKBANK 10 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Akbank taksitli nakit avans kampanyası en az 300 TL en fazla 10.000 TL’ye kadar talep edilebiliyor. 2 ile 6 ay vade arasında taksit oranı belirlenebiliyor. Üstelik faizsiz şekilde talep edilen tutar kadar ödeme yapılabiliyor. Belirlenen tutar dışında daha yüksek bir limit talep edildiğinde bankanın belirlemiş olduğu politika kapsamında %1.50 faiz oranı üzerinden işlem uygulanıyor.

Kampanya dönemi devam ederken en fazla bir kez faizsiz taksit nakit avans başvurusunda bulunulabilir. Kullanılabilecek olan nakit avans tutarı kartın limitini göre sınırlandırılabilir. Nakit avans başvurusundan yararlanabilmek için fiziki olarak kredi kartımın teslim alınmış olması ve kullanıma açılmış olması gerekiyor. Başvuru sahipleri 1 yıl boyunca kart ücreti ödemiyor. Akbank tarafından sunulan faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyası üzerinde belge isteme, koşullarını değiştirme ya da durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler