Magazin

Survivor’ın eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı aradığı aşkı sonunda buldu! Rus model sevgilisi aşka geldi: Dayanamadı kucağına atladı! Yok artık!

İsmi gündemden düşmeyen Nisa Bölükbaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Yağcı aradığı aşkı sonunda buldu. Çalkantılı beraberliğin sonunda sorunlu biten sevgililik döneminin ardından yüzü gülmeye başladı.

Acun Ilıcalının TV8 ekranlarında her sezon yeni kadrosu ile başlattığı Survivor programında ünlenen Barış Murat Yağcı aradığı huzuru Rus sevgilisinde buldu. İkilinin son dönemlerde ismi sıklıkla geçiyor ve magazin haberlerine konu oluyordu. Ancak aşkları ispatlanamıyordu. Yağcı’nın Rus sevgilisi Camilla’nın hamlesi aşklarını belgeledi.

SORUNLU AYRILIK SÜRECİ YIKMIŞTI!

Survivor 2020 sezonunda gönüllüler takımında finale doğru yol alan Barış Murat Yağcı şok bir ayrılışla elenmişti. O dönemde aynı takımda yarıştığı Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başladığı dedikoduları yayılmış ve kısa bir süre sonra doğrulanmıştı. Program sonrasında da ilişkileri devam eden çift 6 aylık bir çalkantılı ilişkinin sonunda ayrılma kararı aldı.

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı kamera önündeki aşkın sona ermesi ile uzun bir dönem ekranlardan uzak durmaya başlayan Yağcı yeniden gündem oldu. Rus sevgilisi Camilla Ziganshina ile aşk pozları sosyal medyayı salladı. Çiftin aşkı şu sıralar doludizgin sürüyor. Gizli gizli devam eden ilişki sonunda gün yüzüne çıktı. Takipçileri fotoğrafta gizli olan elin sahibini de öğrenmiş oldu.

SEVGİLİSİ DAYANAMADI!

Yağcı sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Sürekli olarak paylaşımlar yaparak takipçileri ile iletişimini koparmıyor. Duygusal hayatında sonunda istediği sevgiyi Rus güzelinde bulan Yağcı sonunda dayanamadı.

Sevgilisi ile paylaştığı video ortalığı kasıp kavurdu. Barış Murat Yağcı’nın son paylaşımında sevgilisi Rus model Camilla Yağcının kucağına atladı. Çift romantik anlarını takipçileri ile paylaşarak aşkını ilan etti.

ÜNLÜ MODEL TÜM İZLERİ SİLDİ!

Yağcı, Nisa’nın tüm izlerini sildi. Olaylı ayrılık sonrasında ikili Survivor 2022 sezonunda yeniden adaya davet edildiler. Bu sefer çekişmeli ayrılığın sonrasında iki yakın düşman olarak adada yarıştılar. Barış Murat Yağcı için bugünler oldukça zordu. Üzerine bir de yaşadığı sakatlık daha zor günleri beraberinde getirmişti.

Yapılan aşk dolu paylaşımın ardından Rus güzelin kim olduğu da merak edildi. Takipçileri rahat durmadı araştırmalarda 30 bin takipçili İnstagram hesabı bulundu. Eski manken olan Camilla Ziganshina girişimci olarak hayatını sürdürüyor.

İlgili Makaleler