Gündem

PO yakıt alımına 200 TL hediye kampanyasını duyurdu: Tek tuşla 200 TL hesaba yatıyor!

Petrol Ofisi Aralık ayına özel akaryakıt kampanyasını duyurdu. Kampanyaya katılan her bir araç sahibi 200 TL değerinde Positive puan kazanıyor. Dönemin petrol fiyatları yükseldikçe akaryakıt fiyatlarında da yükseliş aynı hızda sürüyor. Özellikle vatandaşların akaryakıt alımına yönelik zorlandığı anlarda banka kampanyaları araç sahiplerine maddi anlamda destekleyici oluyor. O kampanyalara bir yenisi de Petrol Ofisinin başlattığı ve yıl sonuna kadar devam eden “200 TL Positive Puan Kazan” kampanyası oluyor.

200 TL POSİTİVE PUAN KAZAN KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Ağır vasıta yük taşıyan araçlar, şehirler arası tır taşımacılığı yapanları özel alınan akaryakıtlar değer kazanıyor. Yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin tek seferde 5000 TL ve üzerinde motorin alışverişi yapması yeterli oluyor. Üstelik sadece “Tek Tuşla” kampanyaya katılanlara özel 200 TL ek akaryakıt alabilme şansı tanınır.

200 TL POSİTİVE PUAN KAZAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Petrol Ofisinin sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin kayıtlı bir plaka ya da Positive kart kullanarak kampanyadan faydalanması mümkündür. Sadece Positive kart üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan harcamalar geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirerek katılım sağlaması gerekiyor. Uygulama içerisindeki aktif kampanya bulunarak “Hemen Katıl” tuşuna basılmalıdır. Kişiye ait plaka ya da Positive kart kullanılarak tek seferde 5.000 TL ve üzeri motorin alımı katılım sağlandıktan sonra gerçekleştirilmelidir.

200 TL POSİTİVE PUAN KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi devam ederken kazanılan indirimler farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamaz. Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirdikten sonra müşteri kaydını oluşturan kişiler sadece bu faydadan yararlanabilir. Petrol Ofisinin zor zamanlardan araç sahiplerine sağladığı indirimli akaryakıt alım projesine katılmak isteyenlerin 31 Aralık tarihine kadar motorin alımını tamamlamış olması gerekiyor. Petrol Ofisi sunmuş olduğu kampanya üzerinde gerekli gördüğünde değişiklik yapma ya da durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

Petrol Ofisinin araç takiplerini sunmuş olduğu kampanya tek seferlik olarak geçerlidir ve en fazla 200 TL değerinde Positive puan kazandırır. 100 Positive puan 1 TL akaryakıtada denk gelir. Kampanya kapsamında kazanılan Positive puanlar anında hesaba yüklenir. 15 Ocak tarihine kadar Petrol Ofisi istasyonlarından alınacak motorin alımında geçerliliğini korur.

İlgili Makaleler