Magazin

Şeyma Subaşı aylık 125 bin TL’lik nafakadan vazgeçiyor! Bombayı patlattı: “Mayıs’ta evleniyor”

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı evlilik tarihini sevenleri ile paylaştı. Uzun süredir tutkulu bir birliktelik yaşadığı Mısırlı sevgilisi ile dünya evine girme hazırlıklarına başladı.

Mısırlı milyarder Meedo ile evlilik hazırlığına başlayan Subaşı’nın düğün davetiyesi sızdı. Subaşı sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Her anını paylaşan Subaşı istemese de davetiyesinin ilk görüntüleri habersiz ifşa edildi. Önceki hafta sosyal medya hesabı üzerinden sadece yakın arkadaşlarına özel paylaştığı davetiyenin ayrıntıları grupta yer alan bir tanıdığı tarafından ifşa edilmişti.

KIZI İLE GÖRÜNTÜLENDİ!

Hayatı yurtdışında geçen Subaşı, Acun Ilıcalı’dan olan kızları Melisa ile İstanbul’da görüntülendi. Kızı ile Etiler’de objektiflere takılan Subaşı bir süreliğine İstanbul’a geldiğini açıkladı.

Mısırlı sevgilisi Meedo ile olan düğün davetiyesi paylaşımı ifşa olan Subaşı’nın düğünün zamanı soruldu. Etiler’de alışveriş sırasında objektiflere yakalanan Subaşı bombayı patlattı: “Mayıs’ta evleniyoruz”

DÜĞÜN NEREDE OLACAK?

Düğünün nerede yapılacağı ile ilgili soruları yanıtlamayan Subaşı sadece Türkiye’de olmayacağını ifade etti. İddialar ise Subaşı’nın düğününün Fas, Marakeş’te gerçekleşeceği yönünde.

Şeyma Subaşı ikinci evliliğini yapacağı Meedo ile olan davetiyesine şu notu düştü: “Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum”

AYLIK 125 BİN TL’DEN VAZGEÇECEK!

Şeyma Subaşı ilk evliliğini Acun Ilıcalı ile yapmıştı. Evliliklerinden Melisa isimli çocukları dünyaya geldi. Çift 2018 yılında boşanma kararı aldı. Boşanmanın ardından Ilıcalı, Şeyma’ya 115 bin TL yoksulluk nafakası, kızları Melisa için ise 10 bin TL toplamda aylık 125 bin TL ödemeye başladı.

Ilıcalı sadece 1 yıl evli kaldıkları için Şeymaya 3 yıldır nafaka ödüyordu. Şeyma Subaşı eğer yeni sevgilisi Meedo ile 2023 yılının Mayıs ayında evlenirse 3 yıldır düzenli aldığı nafakadan vazgeçmiş olacak. Ilıcalı aynı zamanda ilk evliliğinden iki çocuğunun annesi Zeynep Ilıcalı’ya 2018 yılından beridir her ay 75 bin TL ödüyor. Çocukları içinde ek 75 bin TL toplamda 150 bin TL nafaka alıyor.

İlgili Makaleler