Gündem

ING Bank emekli promosyon teklifini güncelledi: Şartsız ve geri ödemesiz nakit kazanıma nasıl başvurulur?

Emeklilere Aralık ayı fırsatı ING Bank ile duyuruldu. Emekli maaş taşıma işlemlerine 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. Şubesiz ve geri ödemesiz promosyon teklifinden faydalanmak isteyenlerin başvuru yapması yeterli oluyor.

Bankaların belirli aralıklarla dar gelirli emeklilere düzenlediği kampanyalar çok konuşuluyor. Nakit kazanım sağlamayı destekleyen bu kampanyalar ay sonunu zor getiren emekli için fırsat oluşturuyor. Aylık emekli maaşına özel 7.500 TL ödemeden faydalanabilmek için yeni kampanya dönemi başlatıldı. Üstelik bankaya gelerek emekli hesabı oluşturanlar düşük faizli kredi teklifinden de faydalanabiliyor.

ING Bank’ın emekliye özel sunduğu promosyon teklifi aylık maaş gelirine göre değişebiliyor. Mobil bankacılık internet şubesi ya da müşteri hizmetleri hattı aranarak emekli maaşı taşıma işlemleri ya da başvuru kısa sürede tamamlanabiliyor. 1 Aralık tarihi itibariyle geçerli olan kampanyadan ancak banka müşterisi olanlar faydalanabilecek.

ING BANK 7.500 TL PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ING Bank’ın emekliye sunduğu fırsat 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verene sunuluyor. Promosyon ödemesi alınacak ilk maaşın ardından otomatik olarak hesaba tanımlanıyor. Ücretsiz başvuru sürecinden ING Mobil uygulaması içerisinde yer alan “Maaş hesabı taşıma alanı” kullanılarak tamamlanabilir.

Bankaya gelerek emekli maaşına taşıyarak promosyon teklifinden faydalanan her emekli Turuncu Ekstra Avantajlarına da kayıt olarak harcadıkça kazanabiliyor. Aylık harcama hedefine ulaşıldığında ayrıcalıklı kampanyalardan faydalanılabiliyor. Turuncu Ekstra kart başvuru sonrası onayı alan her emekli bu kampanyayı değerlendirebiliyor.

ING BANK PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

ING Bank emekli müşterilerine özel %1,74 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı da sunuyor. Her emekli 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajından ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Buna ek 7.500 TL promosyon tutarı hesaba tanımlanıyor.

Emeklinin almış olduğu aylık maaş üzerinden promosyon rakamı oluşturuluyor. Aşağıdaki tablo takip edilerek başvuru sonrası alınabilecek maksimum tutar öğrenilebilir:

  • 3.500 TL’ye kadar olan emekli aylığı alana 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.500 TL

İlgili Makaleler