Gündem

Yarıyıl tatil rezervasyonuna 2 bin TL indirim müjdesi! Yurtiçi ve yurtdışı tur paketlerinde kaçırılmayacak fırsat!

Ziraat Bankası Bankkart kullanılarak yapılacak seyahat harcamalarına 2.000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazandıran kampanyasını duyurdu. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan sadece katılım sağlayanlar faydalanabilecek.

Bankaların Aralık ayına özel başlattığı ve sürdürdüğü kampanyalarına bir yenisi daha ekleniyor. Tatil Sepeti internet sitesi üzerinden yapılacak her türlü harcama için kampanyaya katılım sağlayanlar 2.000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanacak. Gerekli şartları karşılayarak kampanyaya katılanlar bu faydadan yararlanabilecek.

2 BİN TL BANKKART LİRA KAZANDIRAN KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILIR?

1 Aralık tarihinde başlatılan kampanya geçerliliğini koruyor. Tatil Sepeti uygulamasında tek seferde 7.500 TL ile 12.500 TL arasında peşin ya da taksitli harcamalara 750 TL Bankkart Lira kazanılıyor. 12.500 TL ile 20.000 TL arasında yapılan alışverişlerde 1.250 TL kazanılıyor. Bu rakam 20.000 TL ve üzerine ulaştığında 2.000 TL Bankkart Lira hesaba tanımlanıyor.

Dikkat edilmesi gereken tek şey Bankkart Mobil uygulama, sms kanalı yolu ile katılım sağlandıktan sonra alışveriş tutarını sağlayabilmektir. Peşin ya da taksitli alışverişlerde yapılacak harcamalar dikkate alınacaktır.

2 BİN TL BANKKART LİRA KAZANDIRAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR? ŞARTLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcılarına özel sunmuş olduğu kampanyadan faydalanabilmek için katılım sağladıktan sonra alışverişin yapılması gerekiyor. Bankkart.com.tr adresi üzerinden ya da mobil uygulama kullanılarak katılım sağlanabilir. Sms yolu ile katılım sağlamak isteyenler için yapılması gerekenler şunlardır: Cep telefonunun mesaj kısmına TATİL SEPETİ yazarak 4757‘ye kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

Katılım sağlayan müşteriler sadece bu fırsattan faydalanabiliyor. Bankkart POS cihazı üzerinden yapılacak işlemler dikkate alınıyor. Kazanılan Bankkart Liralar 9 Ocak tarihinde hesaba yükleniyor. Kullanılmadığında 20 Şubat tarihinde geri alınıyor. Kampanya dönemi boyunca en fazla 2000 TL Bankkart Lira kazanılabiliyor. Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl karta dahil ediliyor. İptal/iade işlemlerinde verilen Bankkart Liralar hesaptan geri alınıyor. Ön ödemeli hesaplarla yapılacak işlemler sürece dahil değildir. Yurtiçi ve yurt dışı turlar sürece dahildir. Tur paketi dışında yurt içi, yurt dışı uçak bileti satın alımı kampanya sürecine dahil değildir.

İlgili Makaleler