Magazin

Gelsin Hayat Bildiği Gibi de erken ayrılık seti yasa boğdu! Oyuncu sevenlerine mesajla veda etti: Başka bir evrende, en güzel halimizle…

Show TV’de yayınlanmaya başladığı andan itibaren izlenme rekorları kıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi sürpriz bir ayrılık ile sarsıldı. Her bölümü heyecanlı ve aksiyon barındıran dizinin yeni bölümünde o isim artık rol almayacak.

İzleyicinin gönlünde taht kuran yayınlanmaya başladığı andan itibaren kendi gününde reyting sıralamalarında ilk 3’te yerini bulan BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yaprak dökümü yaşıyor. Dizinin sevilen karakterleri ve aynı zamanda başrolü olan Tolga Güleç “Rıza” karakteri ile gönüllerde yer buluyor.

NEFES KESEN DİZİ 20.BÖLÜMÜ İLE DEVAM EDİYOR!

21 Temmuz’dan itibaren yayınlanmaya başlanmış olan farklı ve aksiyon temalı projede Gani Müjde’nin de etkisi görülüyor. Senaristliği ve proje tasarımını üstlenen Müjde, yeni bölümlerinde o isme veda etti.

Gençlik ve dram temalı olan dizinin baş karakterleri Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan paylaşıyor. Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın sahneleri daha çok ilgi çekerken dizideki diğer oyuncuların da senaryodaki katkısı izleyenleri kendisine çekiyor. 20. bölümü ile son olarak ekranlara gelen yeni bölümünün hazırlıkları yapılan dizide Rıza karakterine can veren Tolga Güleç ayrılacağını açıkladı.

DİZİYE TEK TEK VEDA ETTİLER! AYRILIK MESAJI VİRAL OLDU!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde 1. ve 11. bölümler arasında Osman Ercan karakterine can veren oyuncu silah darbesi alarak diziden ayrılmıştı. 7. ve 13. bölümlerde yer alan Nejat isimli karaktere can veren oyuncu ise Songül’ün ailesini öldürdüğü anlaşılmıştı. Emniyetteki Serdar isimli bir kişi tarafından öldürülerek diziden çıkarılmıştı. Son olarak Rıza karakterine 10. bölümden beridir can veren Tolga Güleç’in diziden ayrılacağı haberi sızdı.

Ayrılık haberini oyuncu kendisi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Teşekkür mesajını iletti. Ayrılık mesajında şu sözlere yer verdi: “Sevginiz ve tertemiz desteğiniz için teşekkürler. Başka bir evrende en güzel halimizle görüşmek üzere. Bahtınız açık olsun” şeklinde bir yorumda bulundu. Dizi kadrosunda yaprak dökümü ne kadar devam edecek. Yeni bölümlerde neler yaşanacak. Her hafta yapılan duyurularda takipçi kitlesiyle paylaşılmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler