Ekonomi

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! Kart başvurusu yapana anında faizsiz 5 bin TL veriliyor: Kampanyaya ek 1 yıllık BluTV hediye!

DenizBank 5.000 TL’ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin online müşteri hesabı oluşturduktan sonra Mobildeniz uygulaması içerisinde yer alan “başvuru” alanını kullanması yeterli oluyor. Üstelik başvuru sağlayan tüm banka müşterilerine 1 yıl boyunca ücretsiz Blutv üyeliği hediye ediliyor.

5 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Bankaların Aralık ayı kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Faizsiz nakit arayışında olanlara ilaç olacak bu son kampanya ile taksitli nakit avans değerlendirilebilecek. Kampanyaya ek 1 yıllık BluTV’de üyeliği hediye edilecek. 6 aylık taksitlerle ödenebilecek 5.000 TL nakit avans tutarı için başvuru süreci devam ediyor. Denizbank internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak başvurularda banka müşterisi olduktan hemen sonra kredi kartı başvurusu yapmak gerekiyor. Kredi kartı başvuru onayı alan müşteriler yalnızca tek seferlik olmak üzere 5.000 TL’ye kadar nakit avans başvurusunu iletebilir.

5 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Müşteri başvurusu sırasında açıkta kullanılan bir hesap bulunmalıdır. 5000 TL’ye kadar 6 ay taksitlerle ödenebilecek olan nakit avans kredi kartı onayı alanlar için geçerlidir. Kredi kartı onayı alan her banka müşterisi iki iş günü sonrasında ancak kullanabilir. Kredi kartının kullanım limitine göre nakit avans tutarı talep edilebiliyor. DenizBank’ın sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin “Taksitli Nakit Avans” menüsünü kullanarak kart limiti dahilinde başvurusunu iletmesi mümkündür.

5 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kredi kartını fiziki olarak teslim alanlar ve şifre oluşturanlar ancak bu kampanyadan yararlanabilir. Ek kart ya da Ticari Kart ile yapılacak başvurular kabul edilmiyor. Kampanya dönemi devam ederken süreçte sunulan faydadan yararlanan her bir müşteri tek seferlik olmak üzere 12 aylık BluTV üyeliği kazanıyor. İlk işlem yapıldığı andan itibaren 10 günde BluTV üyeliği hediye ediliyor. Kredi kartı ile harcama yapanlar için geçerli oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Mobildeniz uygulaması içerisinde yer alan “Kampanyalar” alanını kullanarak katılım sağlaması yeterli oluyor.

BLUTV ÜYELİĞİ NASIL ALINIR?

Kişinin aktif olarak kullandığı cep telefonu hesabına ücretsiz başvuru kodu gönderiliyor. 30 gün içerisinde başvuranın üyeliğini aktif hale getirilmesi gerekiyor. BluTV üyeliğine yönelik detaylar www.blutv.com internet sitesi üzerinden öğrenilebilir. Kupon kodları yalnızca yurtiçi kullanımda geçerlidir. Denizbank başlatmış olduğu faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler