Ekonomi

Banka kartı sahipleri harcadıkça TL kazanıyor: İnternet harcamalarına 1.200 TL iade edilecek!

TEB ilk kez CEPTETEB’li olacaklara özel 1.200 TL’ye kadar nakit iade kampanyasını duyurdu. Bankanın Aralık ayına özel sunmuş olduğu kampanya kapsamında harcanan tutar kadar nakit iade alınabiliyor ve sadece banka uygulaması üzerinden kampanyaya kayıt olmak yeterli oluyor.

CEPTETEB HARCADIKÇA 1.200 TL NASIL KAZANILIR?

CEPTETEB’li olanlar harcadıkça kazanıyor. İnternet alışverişlerinde 1.200 TL’ye kadar nakit iade kazanılabiliyor. Banka kartı kullanıcıları için sunulan avantaj internet harcamalarında geçerliliğini koruyor. 1 Aralık tarihinde başlatılan kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin her ay düzenli olarak yaptığı internet harcamasına 100 TL toplamda 1.200 TL nakit iade sunuluyor. Bunun için hesap açılışını yaptıktan hemen sonra CEPTETEB banka kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor.

CEPTETEB HARCADIKÇA 1.200 TL KAZANDIRAN KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

CEPTETEB’lilere özel sunulan 1.200 TL’ye kadar nakit iade kampanyasından faydalanmak isteyenlerin kampanya tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olması gerekiyor. Günümüz sistemlerinde fiziki olarak şubeye gitmeye gerek kalmadan CEPTETEB mobil uygulama üzerinden yapılacak görüntülü görüşme sonrasında başvuru iletilebilir. Bunun dışında CEPTETEB internet sitesine giriş yaparak müşteri başvuru formunun doldurulması yeterlidir.

CEPTETEB HARCADIKÇA 1.200 TL KAZANDIRAN KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

TEB tarafından başlatılan harcadıkça kazan kampanyasından faydalanmak isteyenlerin vadesiz TL hesabına bağlı banka kartını kullanarak harcama yapması gerekiyor. Aylık toplamda 2000 TL’yi bulan harcamanın %5’i nakit iade ediliyor. Bu rakam yıl içerisinde 1.200 TL’ye kadar nakit iade anlamına geliyor. Harcama yapılacak olan tutarın tamamı ya da bir kısmının internet alışverişlerinde kullanılması yeterli oluyor. Aylık 100 TL toplamda 1.200 TL nakit kazandıran kampanyadan faydalanmak isteyenler yaptıkları harcamaların ardından o ay içerisinde iade alabiliyor.

CEPTETEB HARCADIKÇA 1.200 TL KAZANDIRAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Bir sonraki ay alışveriş rakamı karşılanmazsa dahi sunulan hak iptal edilmiyor. Bir yıl boyunca bu hak korunmaya devam ediyor. Yalnızca ilk kez CEPTETEB’li olacaklar için geçerli oluyor. Kampanya dönemi boyunca her müşteri en fazla 100 TL toplamda 1.200 TL nakit iade kazanabilir. Emeklilik ödemeleri, vergi ödemeleri sürece dahil değildir. Sanal POS üzerinden yapılacak harcamaların %5’i iade edilir. Banka sunmuş olduğu 1.200 TL nakit iade kazan kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler