Gündem

Tek günlük tek fiyat uçak bileti kampanyası duyuruldu: Online uçak rezervasyonu sadece 399 TL!

Türk Hava Yolları erken rezervasyon biletlerine indirim kampanyasını duyurdu. 26 Haziran 2023 tarihi ile 14 Haziran 2023 tarihleri arasında yurtiçi seyahatlerde geçerli olan indirimden faydalanmak isteyenlerin belirlenmiş tarih aralığında uçak biletini rezerve etmesi yeterli oluyor. Kampanyadan faydalananlar belirlenmiş tarihi aralığında rezervasyon işlemini gerçekleştirdiğinde 399 TL’den başlayan fiyatlarla bilet satın alımını gerçekleştirebiliyor.

THY İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Türk Hava Yolları bu benzersiz kampanyası ile uçak bilet alımını indirimli hale getiriyor. Erken rezervasyon fırsatı sayesinde indirimli bilet almak isteyenlerin kampanya dönemi içerisinde rezervasyon oluşturması gerekiyor. Türk Hava Yollarının sunduğu bu fırsat 6 Aralık ile 7 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan seyahat rotalarında geçerli oluyor. 7 Aralık dahil olmak üzere 26 Nisan 2023 tarihinden sonra yapılacak olan uçuşlar için bugün rezervasyon oluşturulması gerekiyor.

THY İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya sadece tek yön ücreti için geçerlidir. İstanbul Havalimanından çıkışı yapılan ya da bu alana varışı yapılacak olan tüm ekonomi kabin uçuşlarında geçerlidir. Aktarmasız direkt uçuşlarda yurtiçi ve tek yön uçuşlarda ancak kampanya geçerliliğini koruyabilir. Kıbrıs Havalimanına yapılacak olan uçuşlar geçerli değildir. Yalnızca tarifeli seferlerde geçerli oluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden yapılacak olan uçuşlar için geçerli olmuyor.

THY İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da bitişli olarak tek yön gerçekleştirilecek seferlerde sunmuş olduğu indirim kampanyası bugün son buluyor. Sınırlı sayıda olan kampanyalı biletlerden faydalanabilmek için sınırlı bir süre verilmiştir. Kampanya dönemi içerisinde bilet kullanımında sunulan indirimli tutar farklı bir indirimle birleştirilerek kullanılamaz. Türk Hava Yolları üzerinden uçuş gerçekleştirecek olan tüm müşterilerin web site üzerinden, mobil uygulama aracılığı ile ya da Türk Hava Yolları’nın çağrı merkezi hattını arayarak işlemini oluşturması gerekiyor.

Bilet alımları satış ofislerinden ya da acentelerden yapıldığında ücretler farklı olabiliyor. İndirim uygulanmayabiliyor. Yalnızca bireysel başvurularda geçerlidir. Grup rezervasyonları için kampanya geçerliliğini korumaz. 90.000 adet koltuk ile sınırlandırılan kampanya kapsamında sunulan her bir kural Türk Hava Yolları tarafından değiştirilebilir ya da iptal edilebilir.

İlgili Makaleler