Gündem

2023’e borçsuz girmek isteyenler bu habere dikkat! Aylık taksitlerle tüm borç yenilenerek ödenebilecek!

Dar gelirli aileler ve borçlular için enflasyonun ezici etkisini azaltacak yeni bir yardım dönemine girildi. Geçim sıkıntısı çeken aileler için bankalar belirli dönemlerde borç kapatma kredisi fırsatını duyuruyor. Kamu bankaları dışında özel bankalar belirli dönemlerde sundukları fırsatlar sayesinde acil nakit ihtiyacı sona eriyor.

Garanti BBVA 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasını duyurdu. Aralık ayı boyunca devam edecek olan borç transfer kampanyasından faydalanmak isteyenlerin Garanti BBVA’lı olup mobil uygulama üzerinden başvurusunu iletmesi yeterlidir.

AYLIK TAKSİTLERLE TÜM BORÇ YENİLENEREK ÖDENEBİLECEK!

Yeni yıla girmeyi sayılı günler kala enflasyondaki yükseliş döviz kurundaki artış ile ekonomik krizi tetikliyor. Küresel anlamda var olan bu kriz süreci gıda ürünleri başta olmak üzere gündelik hayatı etkileyecek olan pek çok kategoriye yönelik zamları da beraberinde getiriyor.

Garanti BBVA’nın dar gelirli aileleri duyurduğu 100.000 TL’ye kadar sunduğu borç kapatma kredisi acil nakit ihtiyacına son verecek. 2023 yılına borçsuz girmek isteyenler tüm borçları tek bir noktada bir araya getirerek. Taksitlendirme fırsatı ile yeniden yapılandırabilecek. 100.000 TL tutarındaki kredi 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitlerle geri ödenebilecek.

100 BİN TL BORÇ KAPATMA KREDİSİ BORÇLULARI SIKINTIDAN KURTARACAK!

Garanti BBVA borç kapatma kredisi yıl sonuna kadar geçerlidir. 18 yaşının üzerinde olan tüm banka müşterileri kredi puanı üzerinden başvuruda bulunabilecek. Kredi findeks notunun özellikle 1100 ve üzerinde olması gerektiği belirtildi. Borç kapatma kredisi online ortamda şubeye gitmeden kısa sürede tamamlanabilecek. Başvuru yapmak isteyenlerin şubeye giderek sadece kimlik kartını göstermesi de yeterli olacaktır.

Garanti BBVA’nın kampanya dönemi devam ederken talep edilecek olan kredi 3 ile 36 ay arasında vadelendirilebilecek. Aylık taksitlerle geri ödenebilecek vade sayısı üzerinden faiz oranı yeniden güncellenebilir. İhtiyaç kredisi başvuruları çalışan ve emekliler özellikle kira geliri sahipleri için 36 ay vade olarak kullanılabilecek. Ticari amaçlı kredilerde ise 36 ayın üzerine çıkılmıyor. Garanti BBVA mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden talep edilen kredi tutarı manuel giriş yapılarak belirlenebilecek. İnternet üzerinden yapılacak kredi başvuruları şubede değişebilir. Online üzerinden en fazla 60 bin TL’ye kadar kredi talebi kabul edilir.

İlgili Makaleler