Magazin

Survivor birincisi İsmail Balaban aşkından çöllere düştü! Çiftin aşk dolu çöl kareleri göz kamaştırdı!

Herkes çifti Survivor’da tanınmıştı. Ada hayatındaki arkadaşlıklarını evliliğe dönüştüren çiftin düğün töreni görkemli bir şekilde kutlandı. Sosyal medyada hayranlarının beğenisine sunulan pozlar yerini balayına bıraktı. İsmail Balaban ve İlayda Şeker çifti aşklarını balayında dolu dizginini yaşamaya devam ediyor. Üstelik Dubai’de…

AŞKLARI DOLUDİZGİN…

Ekranlarda sevilerek takip edilen ve yayınlandığı gün reyting sıralamalarında ilk 3’te yerini alan Survivor programı her yıl magazin dünyasından tanınan isimler, sporcular, sanat ve gösteri dünyasından oyuncuları da konuk ediyor.

2021 yılında zorlu parkurları aşarak birinci olma şansını yakalayan İsmail Balaban aynı sezonda yarıştığı takım arkadaşı İlayda Şeker ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Çift yarışma döneminden beri birlikteliğini koruyordu. Uzun süreli beraberlikleri heyecanını yitirmedi ve düğün ile taçlandı.

ÇÖL KARELERİ GÖRENLERİ MEST ETTİ!

İkilinin düğünü Kapadokya’da gerçekleşti. Daha sonra Antalya’da baba evinde devam etti. Taze çift soluğu balayında aldı. Tercien Dubai’yi seçti. Çiftin aşk dolu pozları çölde çekilmiş kareleri ise sosyal medya hesabında büyük beğeni aldı.

Survivor’da birinciliği göğüsleyen İsmail Balaban aslen pehlivandır. Yağlı güreşlerde iki kez başpehlivanlık yapmış ve 2013 yılında finalde birinciliği göğüslemiştir. Profesyonel kariyerindeki başarısına Survivor yarışmasında da öne çıkaran Balaban’ın adı şu günlerde doludizgin yaşadığı aşkla anılıyor.

ARADIĞI AŞKI ADADA BULDU!

İsmail Balaban Survivor yarışmasında tanıştığı İlayda Şekerle ilginç bir diyaloğa başladı ve bu görüşmeleri evliliğe doğru evrildi. Aslında yarışmaya geldiğinde nişanlıydı. Gamze Atakan isimli bir kişi ile ilişkisi bulunuyordu. Yarışma henüz bitmemişken ikilinin diyaloğunda kırılmalar yaşandı. Magazine kadar düşen olaylar sonrası nişan yarışma bitmeden son buldu.

Aynı yıl yaşadığı bu üzücü olay sonrasında ise adaya veda ettiği ve birinciliği göğüslediği sezon aynı adada tanıştığı İlayda Şeker ile ilişkiye başlamıştı. Sürpriz bir şekilde başlayan aşklarının ilk adımını geçtiğimiz hafta attılar. Düğün kareleri göz doldururken balayında çektirdiği pozlar daha bir farklı ve dikkat çekiciydi. Çiftin pozlarına binlerce beğeni yağdı. İsmail Balaban’ın eşi İlayda Şekeri çölün ortasında kucaklayıp havaya kaldırdığı pozlar ise hayatlarında unutamayacakları bir anı oluşturdu.

İlgili Makaleler