Magazin

Kenan aşkın tarifini verdi: “Sevgi, aşk, empati”! Beren ile romantik anları aşka olan inancı tazeletecek!

Şarkıcı Kenan Doğulu aşka geldi. Geçtiğimiz gün düzenlenen altın kelebek ödül töreninde eşi Beren Saate olan aşkını haykıran ünlü şarkıcı açıklamaları ile hayranlarını mest etti. Eşine olan bağlılığı yıllardır süren karşılıklı sadakatleri de takdir aldı.

Örnek çift uzun yıllardır ayrılmaları beklenmesine rağmen aile saadetini sürdürmeye devam ediyor. Aşklarını sürekli göz önünde yaşamasalarda önemli anları fırsat bilerek her an sevgilerini tazelemekten çekinmiyorlar. Şarkıcı Kenan Doğulu yıllardır bu sektörde var olan hem besteleri ile hem de sahne performansı ile göz dolduran kaliteli biri. Magazinden haberlerinde olur olmadık gündemlere konu olmayan çift hiçbir zaman aşırı bir paylaşımda da bulunmuyor. Bu haliyle yılın örnek çiftleri arasında gösteriliyor.

KENAN EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ!

Geçtiğimiz gün düzenlenen Altın kelebek ödül töreninde bizzat eşinin elinden yılın ikonu ödülünü alan Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı. Ardından duygusal bir konuşmada bulundu. Altın kelebek ödül töreninde karısının elinden yılın ikonu ödülünü alan ve ardından eşine karşı söylediği sözler karşısında duygulanarak gözleri yeşeren Kenan Doğulu dün akşam mekan çıkışı görüntülendi. Kameramanların sorduğu sorulara yönelik “şanslı” olduğunu ifade ederek “Ona aşığım ve bunu her an dile  getiriyorum. Benim için yaptığı konuşma içinde teşekkür ediyorum” dedi.

MEKAN ÇIKIŞI SORU YAĞMURU!

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti İstanbul komedi festivali’nde gösterimi yapılacak “Bir flört modeli” isimli tiyatro gösterisini izlemeye geldi.  Arnavutköy’de mekan çıkışı kameralara yakalanan çift hoş bir konuşma yaptı. Esra Dermancıoğlu’nu izlemeye geldiğini ifade eden çift yakın arkadaş olduklarını da ekledi. Gösteri sonrasında doğum günü kutlayacaklarını paylaştı.

Sohbette sürekli olarak arkadaşından bahseden Beren Saat ardından projeleri ile ilgili bir açıklama bekleyen kameramanlara yönelerek; “Şu anda bazı projeler var. Stüdyoya giriyoruz fakat bir açıklama yapmayacağım” yorumunda bulundu.

“SEVGİ, AŞK, EMPATİ”

Konuşmanın sonu geçtiğimiz hafta yapılan ödül törenine geldi. Beren Saat’in eşine yönelik sevgi dolu sözleri yeniden hatırlatıldı. Beren Saat konu üzerine: “Benim yaptığım konuşma bizi tam olarak anlatıyordu ve pozitif yorumlar aldık. Pek çok kişi aşka olan inancımız yerine geldi, dedi. Bizim için önemlisi buydu sanırım.”

Muhabirler çifti soru yağmuruna tutmaya devam etti . Muhabirlerden biri ise “Bu aşkın formülü nedir?” diye sordu. Doğulu bu soruyu 3 kelime ile şu şekilde ifade etti: “Sevgi, Aşk ve Empati. Bu üçü eşimde bulunuyor. Bu yönüyle oldukça şanslıyım ve ona aşığım” dedi.

SAHNEDE NELER YAŞANDI?

Peki Beren saat o gün programda eşi için ne demişti? Eşinin elinden ödülü alan ve duygu dolu konuşmasına gözleri yaşaran Doğulu eşine dönerek; “Seni Seviyorum” demişti. O konuşmada ise Beren saat şu sözlere yer vermişti: “Bana göre ikon olmak Kenan’ın ruhunda var.

Müzikteki besteleri ikonlaşmış sesi ve savunduğu fikirleri…hepsine hakimsiniz. Ancak şunu hissediyorum ki…diyerek çocukluğundan beri aslında Kenana aşık olduğunu ifade etti. Bizi bir araya getiren olasılıklara teşekkür ediyorum.” diyerek kocasına ödülünü takdim etti.

İlgili Makaleler