Ekonomi

Emekliler tek tuşla maaşı kadar ödeme alacak: Aralık ayı emekli maaşına ek 7.500 TL ödenecek!

ING bank Aralık ayına özel emekli maaş ödemelerini 7.500 TL’ye ulaştırdı. Maaş hesabını bankaya taşıyanlar sunulan bu faydadan yararlanmaya anında başlıyor. Üstelik bankaya gelerek emeklilik hesabı oluşturanlar düşük faizli kredi kampanyasından da yararlanabiliyor.

ING Bank’ın yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyası emekliye ek 7.500 TL kazandırıyor. Alınacak ilk maaşın hemen ardından bu rakam hesaba tanımlanıyor. Dikkat edilmesi gereken konu ise 1 Aralık tarihinden sonra bankaya emekli maaşını taşıyan müşteriler bu faydadan yararlanabilecek. Aylık emekli maaşına göre net bir rakam belirlenecektir.

EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEME TABLOSU

Emekli için ödenecek Aralık ayı promosyon rakamları belli oldu. Aşağıdaki ödeme tablosu incelenerek alınacak promosyon rakamı öğrenilebilir:

  • 3500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlar 4.500 TL, 3.500 TL-7.500 TL arası emekli aylığı alanlar 5250 TL, 7500 TL-10.000 TL arası emekli aylığı alanlar 6750 TL, 10.000 TL ve üzeri emekli aylık alanlar 7.500 TL.

7.500 TL PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ING bank alınacak ilk emekli maaşının hemen ardından 3 iş günü içerisinde promosyon tutarını otomatik olarak hesaba yatıracaktır. Bu faydadan yararlanmak isteyenlerin 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözünü vererek taahhütnameyi imzalaması gerekiyor. Dijital platform üzerinden başvuru yapılabiliyor. İlk kez emekli olacakların bankaya giderek promosyon sözleşmesini imzalanması gerekiyor. Farklı bir bankada emekliliği bulunanlar ING bank’ın mobil uygulaması internet şubesi ya da müşteri hizmetlerini hattını arayarak dakikalar içinde maaş taşıma işlemini tamamlaması mümkündür.

EMEKLİYE ÖZEL AYRICALIKLAR NELERDİR?

Bankaya gelerek emekli maaşı taşıma işlemlerini tamamlayanlar 0212 328 28 28 numaralı hattı arayarak emekliye özel müşteri hizmetleri hattını kullanmaya başlayabilir. Hesapta para olmasa dahi maaş gününü beklemeden nakit avans çekilebilir. %1.74’ten başlayan düşük faizli kredi imkanından faydalanılabilir. Üstelik mevduat hesapları için hesap işletim ücreti talebi talep edilmez.

İlgili Makaleler