Ekonomi

Yeni yıla girmeden ek kazanç sunacak teklif geldi: Düzenli kart borcu ödeme sözü verene 500 TL hediye!

CEPTETEB kredi kartı sahipleri harcama sözüne 500 TL’ye kadar Bonus kazanıyor. TEB’in yeni kampanyası 12 ay boyunca kazandırmaya devam edecek yeni bir dönemi başlatıyor.

Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin her ay düzenli olarak kart borcunu ödüyor olması gerekiyor. Herhangi bir şekilde gecikmeye girmemiş olan hesaplar yılda toplamda 500 TL’ye ulaşan kazanç elde edecek.

HARCAMA SÖZÜNE BONUS KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

CEPTETEB tarafından başlatılan harcama sözüne bonus kampanyası sorumluluk sahibi, düzenli ödeme yapan kullanıcılar için geçerli olacak. Kampanyaya katılımlar mobil uygulama üzerinden sağlanacak . Kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB mobil uygulama ya da internet şubesini kullanarak katılabilir.

  • “Kartlar” menü alanına gelinir.
  • Aktif olarak kullanılan “Kredi kartı” seçilerek “kart işlemleri” alanına geçilir.
  • Alt kategoride yer alan “Harcama sözü” seçeneğine gelerek talimat verilmesi yeterli oluyor.

HARCAMA SÖZÜNE BONUS KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi devam ederken yerine getirilmesi gereken şartlarda netleşti. Harcama sözüne bonus kampanyasına katılarak talimat vermiş olan bir kişi ikinci kere tekrar talimat veremiyor. Taahhüdün toplamı %70’lik genel limiti aşamıyor. Kartın 12 aylık dönem boyunca açıkta ve kullanılır durumda olması gerekiyor.

Yapılan alışverişten sonra aylık ödemelerde son 6 aylık dönem önem ifade ediyor. Burada ikiden fazla gecikme yaşanmışsa kampanya iptal oluyor. Kampanya dönemi devam ederken kazanılan bonuslar toplu şekilde karta yansıtılıyor. Her ay düzenli bonus yatırılmıyor. Ancak 12 ay boyunca verilen bonus talimatının yerine getirilmesi gerekiyor.

HARCAMA SÖZÜNE BONUS KAMPANYASI BONUS TABLOSU

Kredi kartı hesabı ile yapılan nakit avans alışverişleri ve bunlardan yansımış faizli harcamalar aylık taahhüt kapsamına alınamıyor. Harcama sözü verilen kart ya da buna bağlı sanal kart üzerinden yapılacak harcamalar dikkate alınıyor.

Harcama Sözüne Bonus kampanyası kapsamında harcama sözü verilen limit ve kazanılacak bonus rakamı aşağıdan takip edilebilir:

  • Aylık 2.000 TL harcama sözü veren 50 TL
  • 3000 TL harcama sözü veren 100 TL
  • 4000 TL harcama sözü veren 157,5 TL
  • 500 TL harcama sözü veren 250 TL
  • 000 TL harcama sözü veren 500 TL kazanıyor

İlgili Makaleler