Gündem

Araç sahiplerine bedava akaryakıt kazandıran kampanya duyuruldu: Akaryakıt harcamasına 200 TL hediye edilecek!

Petrol Ofisi araç sahiplerine harcadıkça kazandıran akaryakıt kampanyasını duyurdu. Petrol Ofisi mobil uygulaması içerisinden yapılacak kampanya katılımı ile 200 TL’ye değerinde positive puan kazanılabilir.

31 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanya Positive kart ya da Petrol Ofisi de kayıtlı plaka ile kampanyaya katılım sağlayanlar için geçerli olacaktır. Yıl sonuna kadar yapılacak tüm motorin alımlarında 200 TL Positive puan kazandıracaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcıların Petrol Ofisi mobil uygulamasından kayıt olma işlemini tamamlaması yeterli olacaktır.

200 TL POSİTİVE PUAN KAZAN KAMPANYASINDAN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Petrol Ofisinin ağır vasıtaları hafifleten kampanya olarak duyurduğu yeni projesi katılım sağlayan tüm banka müşterilerini 200 TL Positive puan kazandırıyor. Kampanya süreci devam ederken kazanılan tüm puanlar anında hesaba yükleniyor ve 15 Ocak tarihine kadar kullanılabiliyor. Positive puanlar Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak motorin alışverişlerinde değerlendirilebilir. Farklı kampanyalarla birleştirilmeden kullanılabilen Petrol Ofisi kazandıran kampanyası yalnızca mobil uygulama üzerinden müşteri kaydını oluşturan kişiler için geçerli oluyor.

200 TL POSİTİVE PUAN KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Petrol Ofisi 200 TL değerinde Positive puan kazanmak isteyenlerin Petrol Ofisi mobil uygulamasını cep telefonuna indirmesi gerekiyor. Kayıt işlemi yapılırken plaka ile ya da Positive kart üyeliği ile tek seferde 5000 TL ve üzerinde motorin alınması gerekiyor. Kampanya süreci devam ederken en fazla 200 TL Positive puan kazanılabilir. 100 pozitif puan 1 TL’ye denk gelir. 1 TL akaryakıt karşılığı üzerinden hesaplama yapılarak araca motorin olarak yüklenir.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin ilgili kampanyayı bularak “Hemen Katıl” butonuna basması yeterlidir. Kampanya ağır vasıta araçları için geçerliliğini korur. Petrol Ofisi araç sahipleri için başlatmış olduğu 200 TL değerinde Positive puan kazanan kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler