Magazin

Survivor 2023 kadrosuna ünlü şarkıcı da dahil oldu: Sürpriz isim 4. kişi olarak kadroda yerini aldı!

Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş oluşmaya devam ediyor. Acun Ilıcalının moderatörlüğünde TV8 ekranlarında yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Masterchef programı sona erdiğinde nefes kesecek yepyeni bir sezona başlangıç yapılacak.

Survivor 2023 kadrosuna dahil olan 4.isim sanat camiasından tanınan şarkıcı oldu. Bu yıl kadroda yer alacak isimler herkesi şaşırttı. Bu yıla kadar ismi duyulmamış farklı sektörlerde meslek sahipleri Survivor adasında bir araya gelecek.

18.SEZONU İLE GERİ DÖNÜYOR!

Mart 2005 yılından beri ekranlara gelen yarışma programı Survivor 2023 sezonunda ünlü oyuncu ve şarkıcıları kadrosuna dahil etti. 18. sezonu ile sevenleriyle tekrar birlikte olmaya gün sayan programın kadrosundaki ilk isim ünlü oyuncu Berdan Mardini oldu. Ünlüler kadrosunun isimleri yavaş yavaş şekillenirken ikinci sıradaki isim BKM mutfak programı ile tanınan ve şöhreti yakalayan tiyatro sanatçısı Murat Eken oldu.

Kadronun 3. ismi herkesi şaşırttı. Uzun süre kilolu hali ile hafızalara kazınan isim şok bir kararla mide ameliyatı oldu. Fazla kilolarından kurtularak bambaşka biri haline dönüşen oyuncu oldukça zor günler geçirmişti. Mide ameliyatı sonrası dizi ve film teklifi alamayan Erdim bu durumdan şikayetçi olmuştu. Kısa süre önce ikinci kez baba olan 3.isim otomotiv sektöründeki faaliyetler ile bilinen Ümit Erdim oldu.

KADRODAKİ 4.SÜRPRİZ İSİM KİM OLDU?

Survivor kadrosunun 4.ismi ise şarkıcı Yusuf Güney oldu. Uzun bir dönem magazin basınında paylaşımları, benimsediği siyasi parti ve dünya görüşü ile anıldı. İlk tanınma süreci ise ünlü şarkıcı Rafet el roman ile yaptığı düet ile gerçekleşmişti. Şarkıcı ekranlardan uzak durmayı seçtiyse de yeni sezonda ada kadrosunda yer alacak 4.isim olarak dahil oldu. Bu haberi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden “Tebrik ederim” diyerek duyurdu.

İlgili Makaleler