Özel sektör İş İlanları

En Az Lise Mezunu Vize Pasaport Memuru Alımı İçin İlan Yayımlandı

İstanbul Havalimanı bünyesine gerçekleştirilen personel alımları devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle hizmet alanı genişleyen havalimanı için Temmuz ayı ilanı yayımlandı. 

Havalimanında faaliyet gösteren sorumlu firma tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadro detaylarını aktarıyoruz.

VİZE PASAPORT MEMURU ALIMI

Vize Pasaport Memuru kadrosu için yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adaylar için iş tanımı şu şekilde açıklandı. 

”Uluslararası uçuşlarda, yolcuların seyahat dökümanlarının kontrolü ve güvenlik mülakatlarının gerçekleştirilmesinden sorumlu personel.”

Firmanın anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında Vize Pasaport Memuru kadrosu için sağlanması gereken şartlarda detayları ile paylaşıldı. 

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Vize Pasaport Memuru alımı için başvuru yapacak adayların öncelikle öğrenim şartını sağlamaları gerekiyor. İlan metnine göre personel alım ilanına; Lise (Mezun), Ön Lisans (Öğrenci), Ön Lisans (Mezun), Üniversite (Öğrenci), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Öğrenci), Yüksek Lisans (Mezun) şartını sağlayan adaylar başvuru yapabilirler. 

En Önemli Koşul: İlan metninde yer alan ve diğer koşullara göre en belirleyici olan koşul yabancı dila şartı. Firma Vize Pasaport Memuru kadrosu için adayların Çok iyi derecede sözlü, yazılı İngilizce dil bilgisine sahip olmaları gerektiğini açıkladı. 

Diğer Başvuru Koşulları

Öğrenim ve Yabancı Dil koşullarını sağlayan adaylardan talep edilen ve ilan metninde üzerinde durulan koşullar şunlar;

Ekip çalışmasına uyumlu, Vardiyalı çalışabilecek, Temsil yönü güçlü Havacılık güvenliği alanında kariyer planı olan, hedef odaklı, Erkek adaylar için en az 1 yıl tecilli olmak Bayan ( 1,60 ve üzeri boy ), Bay ( 1,70 ve üzeri boy ), Tüm adaylarda 33 Yaşını aşmamış olmak,

Tecrübe Şartı Yok

Söz konusu alımlar için ilan metninde yer alan bir diğer bilgi ise ilana başvuruda bulunacak adaylardan tecrübe şartı istenmediği. İlana tecrübeli, tecrübesiz adaylar başvuru yapabilir. 

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ADAYLAR

İlan metninde tek tek bildirilen ve Kamu İlanları olarak yukarıda sizlerle paylaştığımız personel alım ilanına başvurular, firmanın anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilana ulaşacaklar ve başvurularını elektonik olarak yapacaklar. 

Vize Pasaport Memuru alımları için: https://bit.ly/2WU9Zwk (Bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir