Gündem

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konsepti belli oldu: Jüri üyeleri kim oldu? 31 Aralık Cumartesi akşamı yarışmada kimler yer alacak?

Başladığı günden beridir seyirciyi ekrana kilitleyen O Ses Türkiye yarışması Yılbaşına özel bölümüne hazırlanıyor. Yarışmanın yılbaşına özel hazırlanan bölümünde jürilik yapacak isimler ve yarışmacılar da belli oldu.

Sürpriz isimler popüler Youtuberlar, sosyal medyanın fenomen isimleri ve dizi/film oyuncularından oluşuyor. Bu özel kadro yalnızca yılbaşı akşamına özel TV8 ekranlarında sahne alacak.

JÜRİDE KİMLER YER ALACAK?

O Ses Türkiye’nin yılbaşına özel hazırlanacak bölümünde jüri kadrosunda Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve Murat Boz yer alacak. Geceye damgasını vuracak sürpriz isimler arasında oyuncular arasında; Kırmızı Oda ile ünlenen Melis Sezen, popüler dizi oyuncuları; Aslıhan Malbora, Cemre Baysel, Onur Buldu, fenomen ve Survivordan tanınan isim Cemal Can Seven ve Youtuber Danla Bilic yer alacak.

31 ARALIK CUMARTESİ AKŞAMI HANGİ ÜNLÜLER GELECEK?

31 Aralık Cumartesi günü evlere neşe katacak yarışmanın konsepti de belli oldu. Sürpriz isimlerde değişiklik olmadığı takdirde bu isimlere ek olarak; Ebru Şahin, Selin Şekerci, Kerem Alışık, Büşra Pekin, Talat Bulut, Nilsu Berfin Aktaş, Alina Boz’da yer alacak.

Jüri koltuğunda yer alacak olan isimler arasında Beyazıt Öztürk’te yer alacaktı. Ancak son dakika kararı ile Murat Boz’un yer almasına karar verildi. Düzenlenecek programa ek olarak Eser ve Berfu Yenenler çiftinin kısa süre önce başlattığı ve ilk sahnesini sergilediği “Çift Terapisi” isimli oyunu sergileyecek.

İlgili Makaleler