Gündem

Artan tüp fiyatlarına inat dev indirimi duyuruldu! 12 KG’lık ev tüpü piyasa fiyatından 50 TL daha az nasıl ödenir?

Küresel çaplı finansal kriz döviz kurundaki değişimler ülkenin içinde bulunduğu enflasyon sebebiyle masraflar gittikçe artıyor. Katlanarak artan masraflara bir nebze olsun fayda sağlayabilmek için İpragaz ev ekonomisine destek katacak yepyeni bir kampanya duyurdu.

İpragaz ve Turkcell işbirliği ile başlatılan bu yeni kampanya Turkcell Bizce kullanıcıları için avantajlı bir teklif oluşturuyor. Piyasa değerinin yaklaşık 50 TL altında indirimli ev tüpü alışverişi için kaçırılmayacak bir teklif sunuldu.

İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYASI NASIL KAZANILIR?

Turkcell Bizce uygulaması içerisinde yer alan aktif kampanya alanı kullanılarak İpragaz 12 kiloluk ev tüpü alımlarında indirim uygulanabiliyor. Kampanya ev ekonomisine katkı sağlamayı destekleyecek bir özellikte ve yalnızca uygulama içerisinde yer alan şifre alanını kullanarak katılmak mümkün oluyor.

Bugünün güncel rakamlarında 12 kiloluk ev tüpü 350 TL’ye denk geliyor. İpragaz Turkcell ile yaptığı işbirliği kapsamında 12 kiloluk ev tüpünü 285 TL’ye satışa sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin şifre alarak katılım sağlaması yeterli oluyor.

İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI

Kampanya her hat için 45 günlük sürede yalnızca bir kez faydalanabilme özelliği ile aktif hale getirildi. Farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamayan ev tüplerine indirim kampanyası aylık 100.000 kişi katılım ile sınırlandırıldı.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hem Turkcell abonesi hem de Bizce uygulamasını kullanıyor olması gerekiyor. Bizce uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanya gelinerek “Şifre al” butonuna basmak gerekiyor. Alınan şifre bayilikten alışveriş yaparken söylendiği anda indirim tutarı geçerli oluyor.

İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYASINA SMS İLE NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyaya katılmak isteyenler kısa mesaj yolu ile de başvurabilir. Cep telefonunun mesaj kısmına İPRAGAZ yazıp 2263’e mesaj olarak iletilmelidir. ardından bir kod gönderilecektir gelen şifre satın alma işlemi sırasında bayiliğe iletilmelidir.

İlgili Makaleler