Gündem

Online harcamaya tek günlük indirimin kilidi açıldı: E-ticaret harcamasına 100 TL iade edilecek!

VakıfBank 20-22 Aralık tarihleri arasında en uzun geceye özel ticaret alışverişine 100 TL worldpuan kazandırıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin internet üzerinden mobil uygulama aracılığı ile kampanyaya katılım sağlaması ve ardından belirli alışveriş tutarını gerçekleştirmesi yeterli oluyor.

Bankanın sunmuş olduğu kampanya yalnızca en uzun gece özel tasarlanmıştır sanal alışverişlere kazandıran kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 3000 TL ve üzeri e-ticaret harcaması yapması yeterli oluyor.

E-TİCARET HARCAMASINA 100 TL KAZAN KAMPANYASINA BAŞVURU

Kampanyadan yalnızca internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulama aracılığı ile yapılacak alışverişler dahildir. Fiziki bir mağazadan yapılacak alışveriş kampanya dahil edilmiyor. Trendyol ya da dolap sitesi üzerinden yapılacak harcamalarda kabul edilmiyor. Yalnızca Trendyol uygulaması içinde yer alan dolap alanı üzerinden yapılacak işlemler dahildir.

Kampanya her müşteri için yalnızca bir kez sunuluyor. Ek kart ya da sanal kartalı yapılacak alışverişler geçerliliğini koruyor. Her müşteri 100 TL worldpuan kazanabilir. Kampanyaya katılmak isteyenlerin uygulama üzerinden başvurması yeterli oluyor. Vakıfbank mobil uygulamasını cep telefonuna indirdikten sonra CEPTE KAZAN menüsüne geçiş yapılmalıdır. Ardından ilgili kampanya bulunarak “Hemen Katıl” tuşuna basılmalıdır.

E-TİCARET HARCAMASINA 100 TL KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya dönemi devam ederken kazanılan tüm worldpuanlar 26 Aralık 2022 tarihinde aktif kullanılan kredi kartı hesabına yüklenecektir. Kullanılmadığında 10 Ocak 2023 tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Peşin ya da taksitli harcamalar kampanya sürecine dahil ediliyor nakit çekim işlemleri yurt dışı harcamaları iptal ya da iade işlemlerinde sunulan kampanya geçerliliğini getiriyor banka sunmuş olduğu teklif üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutuyor.

İlgili Makaleler