Gündem

Bankadan cazip teklif geldi: Kredi kartıyla sanal alışverişe 1.200 TL nakit hediye!

Ceptetebliler Aralık ayında harcadıkça kazanıyor. Sanal alışverişe özel her ay indirim yılda toplamda 1.200 TL iade ediliyor.

Yıl içinde kişisel harcamalarına ek indirim kazandıran fırsat kampanyasına tek tuşla başvuru yapılabiliyor. Enflasyonun arttığı, kurda dalgalanmaların çoğaldığı dönemde masraflar arttıkça Ceptetebliler ek kampanyalarla avantajı yakalıyor.

CEPTETEB SANAL ALIŞVERİŞE 1.200 TL NAKİT İADE NASIL KAZANILIR?

Ceptetebin banka müşterilerine sunduğu teklif 31 Aralık tarihine kadar yapılacak başvurularda geçerli oluyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulama içerisinde yer alan başvuru adımlarını tamamlaması gerekiyor. Müşteri hesabı başvurusu kabul edilenler hesap açılışı gerçekleştikten sonra kampanyadan faydalanabiliyor.

CEPTETEB Mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yoluyla veya Müşteri ol başvuru formunu doldurarak banka hesabı açılabilir. CEPTETEB Mobil uygulama ya da www.cepteteb.com.tr adresini kullanarak müşteri hesabı kısa sürede şubeye gitmeden açılabilir.

CEPTETEB SANAL ALIŞVERİŞE 1.200 TL NAKİT İADE BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlk kez hesap açılışını yapan  aylık 2 bin TL ve üzeri internet harcamasının %5’ini iade kazanıyor. Bu tutar aylık en fazla 100 TL iade anlamına geliyor. Bu da toplamda yıl boyunca 1.200 TL nakit iade kazandırmış oluyor. Kampanyadan yararlanabilmek için kartın internet harcamasına açılması gerekiyor. CEPTETEB Mobil uygulama içinde yer alan “Kartlar” menüsünü kullanarak açık hale getirilebilir.

Harcama yapıldıktan sonra kazanılacak nakit iadeler o dönemi takip eden ilk haftada hesaba tanımlanıyor.  Kampanyaya fiziki ve sanal POS ile yapılan harcamalar dahil olsa da 2 bin TL’lik harcamadan yalnızca sanalda yapılanların %5’i iade edilir. Vergi, kurum ve emeklilik ödemeleri hariç tutulur.

İlgili Makaleler