Gündem

Yeni yıl fiyat artışı öncesi bütçe dostu indirim müjdesi! Cep telefonu, tablet, Laptop alacaklar o mağazaya akın etti!

Yeni yıl öncesi öğrenciler, işçiler, ev hanımları için kaçırılmayacak bir kampanya duyuruldu. Ev içerisinde hayatı kolaylaştıran teknoloji ürünleri ile öğrencilerin ve çalışanların hayatını kolaylaştıracak cep telefonu, tablet ve laptop alımına yönelik yeni yılın son fırsatları devam ediyor.

Teknosa mağazalarından yapılacak teknoloji ürünü alışverişlerinde dev indirim kampanyası devam ediyor. Televizyondan beyaz eşya ürünlerine, kulaklıktan tablete çok sayıda ihtiyaç duyulan elektronik ürün yeni yıl öncesinde büyük indirimi ile duyuruldu. Yeni yılda teknolojik ürünlere yönelik yapılacak zam öncesinde duyurulan bu indirim maddi olarak kolaylık sağlayacak.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Teknosa’nın 20 Aralık tarihinde başlattığı kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor. Tekno club üyeleri için geçerli olan bu indirimler televizyon, tablet ve telefonda daha çok ön plana çıkıyor. Satışa sunulan ürünler arasında indirimli ve indirimsiz fiyatını açıklandı. Kampanya dönemi ürünleri arasında şunlar yer alıyor: Philips marka 4K ultra led Android TV 10.999 TL yerine sadece 9.499 TL. Bu ürünü alan kişinin 5.999 TL değerine sahip Soundbar yeni nesil hoparlör modeli sadece 3.999 TL.

İNDİRİMLİ MARKALAR HANGİLERİYDİ?

İndirimli olan televizyon markaları arasında Philips, LG ve Samsung geçerli oluyor. Bu ürünleri alanlara farklı modellerde Soundbars indirimli olarak ekleniyor. Akıllı telefonlarda da durum farklı değil. Kampanyalı dönem devam ediyor. Xiaomi redmi 10 128 GB telefon modeli 5.599 TL’den satışa sunuluyor.

Logitech, Hyperx gibi modellerde indirim sürüyor. Notebook ve taşınabilir projeksiyon cihazı da indirimdeydi:

  • Huawei Matebook D15 i3 Notebook 9.999 TL
  • Casper Excalibur i5 3050 ekran kartı Gaming Notebook 18.999 TL
  • Bluetooth Speaker %15 indirim
  • TWS kablosuz kulaklıklar %25 indirim
  • Nebula taşınan projeksiyon kaçırılmayacak indirim

Ev hanımları için Philips marka torbasız elektrikli Süpürge modelleri 2.199 TL’den satışa sunuldu. Bosch serie 6 dikey Süpürge 3 bin 799 TL.

İlgili Makaleler