Magazin

Teşkilat dizisinin kemik kadrosunda ayrılık rüzgarı esiyor: İlk sezondan beri kadrodaydı! Sevilen oyuncu diziye veda ediyor!

Teşkilat dizisi ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan ve şu anda 59.bölümüne hazırlanan popüler bir dizi oldu. TRT’nin sevilen ve 3 sezondur ekranlarda kalabilen dizi kadrosunda ayrılıklar sürüyor.

Yayınlandığı günden itibaren rekorlar kıran Pazar akşamları izleyiciyi televizyona kitleyen hikayesi ve aktarılış tarzı ile beğenilen dizide yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNDEN BERİ YER ALIYORDU!

Teşkilat dizisi Milli istihbarat teşkilatında çalışan özel bir ekibin hem iş hayatına hem de özel hayatını konu alan dram/aksiyon temalı bir kurgudur. Dizinin konusu ülkesi için kendi hayatını feda ederek kalabalıklar içerisinde kimlikleri gizli tutulan 7 vatan sevdalısının hikayesi anlatılıyor.

3 sezondur ilk günkü heyecanını koruyabilen kadronun başarılı oyunculuğu  ile seyirciyi kendisine bağladığı Teşkilat dizisinde ilk bölümden beri yer alan bir kişi daha kadroya veda ediyor. Dizide hikayesi sonlanan her oyuncu tek tek senaryo gereği ayrılarak yeni bir oyuncuya yer açıyor.

ATILAY ULUIŞIK KİMDİR?

Teşkilatı dizisine son olarak hikayesi tamamlandığı için veda edecek olan isim belli oldu. Dizi içerisinde Sermet karakterine can veren Atılay Uluışık diziye veda edecek. 59. bölümü ile ekrana gelecek olan dizide son sahnesini sergileyecek.

Uluışık ilk bölümden beri kadroda yer alan isimler arasındaydı. 1977 doğumlu olan Uluışık Bizimkiler dizisinde Ali rolü ile daha çok tanınmaya başlanmıştı. Ardından yıllar içerisinde popüler filmlerde ve dizilerde de rol alma şansını yakalamıştı. Televizyondaki son rolü olan Sermet karakteri 3 sezondur TRT’nin teşkilat yapımı ile ekranlara geliyordu. Ezgi Şenler, Çağlar Ertuğrul, Gürkan Uygun ve Mesut Akusta gibi sevilen isimlerle aynı dizide rol almış ve onlar gibi rolü bittiği için diziye veda etmek zorunda kalmıştır.

İlgili Makaleler