Gündem

Yeni yıl alışverişi ucuza gelecek! Giyim, ayakkabı harcamasına 500 TL hediye!

Yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler ayakkabı, kırtasiye, kozmetik, züccaciye, ev, tekstil ürünleri ve giyim aksesuar alımına 500 TL hediye kazanıyor.

Seçili sektörlerde geçerli olan kampanya banka müşterileri için kaçırılmayacak bir fırsat oluşturuyor. Yalnızca uygulama içerisinde yer alan “Katıl” butonunu kullanarak başvuru yapanlar anında sunulan indirimden faydalanmaya başlayabilir.

YENİ YIL HARCAMASINA 500 TL MAXİPUAN NASIL KAZANILIR?

Yeni yıl bereketi ile geliyor. Maximum kart sahiplerine özel mobil uygulama üzerinden yapılacak kampanya katılımları değerleniyor. Belirli sektörlerde geçerli alışveriş tutarını gerçekleştirenler yıl sonuna kadar kampanyadan faydalanabiliyor. Maximumun 9 Aralık tarihinde başlatmış olduğu kampanya tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri ikinci ve sonraki her alışverişte 50 TL toplamda 500 TL maxipuan kazandıracak.

YENİ YIL HARCAMASINA 500 TL MAXİPUAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Maximum mobil ya da İŞcep uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanabilir. Uygulama içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümüne geldikten sonra ilgili kampanyayı seçerek “Katıl” butonuna basmak yeterli oluyor. Üstelik banka ek bir ücret talep etmiyor. Kampanya dönemi devam ederken İş Bankası Maximum Kart sahipleri, Bireysel kredi kartı sahipleri veya Bankamatik kart sahipleri alışveriş yaptığı anda ikinci ve sonraki ödemesine 500 TL maxipuan hediye olarak kazanıyor.

YENİ YIL HARCAMASINA 500 TL MAXİPUAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Maksimumun kampanyalı dönemi devam ederken her müşteri en fazla bir kez kampanyadan faydalanabildiği gibi en fazla 500 TL kazanılabiliyor. İptal iade durumunda kazanılan Maxipuanlar hesaptan geri alınıyor. Kazanılan Maxipuanlar 18 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılan karta yükleniyor ve 28 Şubat tarihine kadar kullanılmaya devam edilebiliyor. Yalnızca 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanya seçili sektörlerde yapıldığında geçerliliğini koruyor. Bu sektörler arasında market, giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik, kırtasiye, ev tekstili, optik ve züccaciye ile belirlenmiş elektronik perakende firmalarından yapılacak alışverişler geçerli oluyor. 1 Ocak 2023 tarihine kadar kampanya geçerliliğini korumaya devam ediyor.

İlgili Makaleler