Ekonomi

Aylık gıda alışverişini ucuza getirecek çözüm bulundu: Gıda marketi harcamasına 150 TL iade!

VakıfBank gıda marketi alışverişine yıl sonuna kadar kazandıran kampanyasını duyurdu. 250 TL ve üzeri her harcama toplamda 150 TL worldpuan hediye kazandıracak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey banka müşterisi olduktan sonra uygulamayı cep telefonuna indirerek katılım sağlamaktır.

Enflasyon ve döviz kuru her ay yenileniyor. Değişen fiyatlar gıda ürünlerindeki fiyat artışını tetikliyor. VakıfBank sorumlu bankacılık anlayışı ile yıl sonuna kadar yapılacak gıda marketi alışverişine harcadıkça kazandırıyor. Yalnızca banka müşterileri için sunulan bu fırsat 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerliliğini koruyor.

31 Aralık tarihine kadar gıda marketi, şarküteri, kasap ve manav sektörlerinde yapılacak farklı günlerde ve tek seferlik alışveriştir. Toplamda 150 TL worldpuan kazandıracak ilk 250 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 250 TL ve üzeri harcama 25 TL toplamda 150 TL kazandıracak.

GIDA MARKETİ HARCAMASINA 150 TL İADE KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

VakıfBank’ın harcadıkça kazandıran kampanyasının şartları belli oldu. Aynı gün içinde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca ilki geçerliliğini koruyor. Sanal Kart, Ticari Kart ile yapılacak alışverişler ile iptal ya da iade işlemleri kampanya sürecine dahil edilmiyor. Ek kart ile yapılacak alışverişler geçerli olup her müşteri en fazla 150 TL worldpuan kazanma şansını elde ediyor.

Kazanılan puanlar ile yapılan harcamaya dair detaylar “Cepte Kazan” uygulaması içerisinde yer alan “Durumunu kontrol et” bölümünden incelenebilir. “Geçerli Harcamalar” alanına gelinerek tüm işlemler detaylı bir şekilde kontrol edilebilir. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra kazanılan worldpuanlar 4 Ocak 2023 tarihine kadar hesaba yüklenecektir ve bir gün sonra kullanılabilir hale gelecektir. Hesaptaki worldpuanlar kullanılmadığında 20 Ocak 2023 tarihinde hesaptan geri alınacaktır.

GIDA MARKETİ HARCAMASINA 150 TL İADE KAMPANYASINA NASIL KATILINIR?

VakıfBank’ın banka müşterisine özel sunmuş olduğu bu fırsat yalnızca uygulama üzerinden yapılacak katılım sonrası kazanılabilir. Kampanyaya katılmak isteyenler öncelikle banka müşterisi olmalıdır.

Vakıfbank mobil uygulaması cep telefonuna indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan “Cepte Kazan” menüsüne gelinmelidir. İlgili kampanya bulunarak “Hemen Katıl” tuşuna basılması yeterlidir. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra yapılacak olan alışverişler geçerliliğini koruyacaktır.

İlgili Makaleler