Gündem

TOGG ilklere imza atmaya devam ediyor: Araç kullanıcıları için araba içinden sipariş verme dönemi başladı!

Yerli ve milli teknolojiyi yansıtan TOGG kullanıcı deneyimini üst düzey seviyeye çıkarabilmek için yeni anlaşmalara imza atıyor. Firma Migros ile yaptığı işbirliği sayesinde araç içerisinden hızlı alışveriş dönemini başlatıyor.

TOGG ve Migros ortak bir anlaşmaya imza attı. Yapılan işbirliği kapsamında Migros mobil uygulaması TOGG araç içerisinde akıllı cihaz sistemine dahil ediliyor. Araç sahipleri yolculuk sırasında Migros uygulaması üzerinden doğrudan siparişini otomobile alabilecek. İstediğinde bu siparişi evine yönlendirebilecek.

TOGG AKILLI ALIŞVERİŞ SİSTEMİ NASIL ÇALIŞACAK?

Migros mağazaları icra başkanı Özgür Tort konu ile ilgili benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacağını ifade ettiği konuşmasında sistemin işleyişinden de bahsetti. TOGG tarafından tasarlanmış Trumore platformu aracılığı ile akıllı cihaz üzerinden istenen saatte istenen adrese teslimat sağlanabilecek.

Yolculuk sırasında güzergaha en yakın Migros mağazası sistem tarafından otomatik tespit ediliyor. Vatandaşlar araç kullanırken aynı zamanda alışverişini yapabiliyor. Bu yenilikle beraber Migros mağazalarının otopark alanlarına şarj noktaları da oluşturulma kararı alındı. TOGG araç kullanıcıları bu fırsattan da faydalanabilecek.

TOGG’U ÜST DÜZEYE TAŞIMAK HEDEFLENİYOR!

TOGG üst yöneticisinin bu anlaşmayı imzalamasındaki en önemli hedefin ürün ve hizmete yönelik daha güçlü bir kullanıcı deneyimi yaşatmak ve üst düzey bir seviyeye ulaşmak olduğunu ifade ediyor. Migros ile başlatılan bu süreç hem Migros’un hem de TOGG’un hizmetlerden ortaklaşa faydalanmasını sağlayacak.

Önümüzdeki sürece yönelik Migros ile yeni nesil iş modelleri ile ilgili çalışmalar sürdürülmeye devam edecek. Akıllı cihaz sistemi ile istenen saatte alışveriş sürecinde tamamladıktan sonra elektrikli araçları anında şarj edebilecek bir fırsatta yakalıyor.

İlgili Makaleler