Gündem

Merkür retrosu iş başında 30 Aralık’a dikkat! Burçları nasıl etkileyecek? Retrodan nasıl mutlu çıkılır?

Yılın son günleri yaşanıyor. Özellikle gökyüzünde astrolojik gelişmeler insanların hayatını etkileyecek bir dönemi işaret ediyor. Ünlü astrolog Murat İpek 29 Aralık tarihinde başlayan Merkür retrosuna yönelik uyarıda bulundu. Tüm burçları etkileyecek olan o gelişmeler hayatı etkileyecek konularda yeni adımları beraberinde getirecek.

RETRONUN VERMEK İSTEDİĞİ MESAJ NEDİR?

30 Aralık tarihi itibariyle etkisini hissettirecek Oğlak burcu retrosu 17 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek. Merkür’ün gerilemesi hayatın akışını daha da yavaşlatarak istenmeyen aksilikleri beraberinde getirecek.

Astrologlara göre Oğlak burcunda yaşanan bu gerilemenin insanlara öğütlediği ve vermek istediği bir mesaj bulunuyor. O mesaj ise kalıcı olanın yapılandırılması çalışma ve disiplini ifade ediyor.

KARİYER KONULARI ÖN PLANDA OLACAK!

Yarından itibaren etkisini hissettirecek olan Merkür retrosu özellikle kariyer ve iş konularında ele alınan bitmeyen yavaşlayan tüm seçeneklerin bir fırsat olarak yeniden kişiye sunulması anlamına geliyor. Olumlu bu yanın ötesinde iletişimde problemlerin beraberinde geleceği söyleniyor.

Uzun süredir beklenen terfiler bu dönemde kişiye fırsat sunacak. Maddi olarak beklentinin kesildiği yerden para akışı ile ilgili olumlu gelişmeler gelecek. İlk hafta Neptün’ün etkisiyle olumlu gelişmeler yaşanırken 2.haftaya evrildiğinde daha çok farkındalık süreci başlayacak.

BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Astrolojide yer alan 12 takım burcu üzerindeki Merkür’ün etkisi her kişide farklı olacak. Genel olarak iş, kariyer ve meslek konularında dikkatli olmayı gerektirecek ve fırsatların olduğu bir dönem. Günlük hayatta ufak tefek aksiliklerle karşılaşmak mümkün olacak. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapılması önerilmiyor. Bu konuda özellikle Boğa ve İkizler burcuna dikkat uyarısında bulunuluyor. Resmi işlerden bir süre uzak durun ancak mecburen girişilecekse destek alınması gerekiyor.

Geçmişte yaşananlar bir bir Yengeçlerin önüne gelecek Aslanlar için ise sağlığa dikkat edilmesi gereken ancak yarım kalmış tüm sorunların çözüldüğü bir dönem. Akrepler iletişimde aksaklık yaşayabilir. Oğlaklar yeni adımlardan uzak kalarak birikmiş işleri toparlamalı. Kovalar kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Balıkların harcamalarına daha çok dikkat etmesi gerekecek.

İlgili Makaleler