Gündem

Emekliye özel mobil başvuruda 7.500 TL kazandıran teklif! Geri ödemesiz nakit promosyon ödemesinde son gün!

Emekli promosyon ödemelerinde son günler yaklaşıyor. 31 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunan tüm emekliler 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi alıyor.

Dijital bankacılık anlayışı ile banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan emekli maaş taşıma işlemleri mobil uygulama üzerinden kısa sürede tamamlanıyor. İş Bankasının teklifi belirli şartları karşılayan emeklilere özel sunuluyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEME BAŞVURUSU

Bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalar ay sonunu zor getiren emekli müşterileri özel teklifler oluşturuyor. İş Bankası emekli maaş hesabını bankasına taşıyarak 3 yıl boyunca kalma sözü verene aldığı aylık maaş oranına göre 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Emekli Sandığı, SSK ya da Bağ-kur mensupları promosyon ödemesinden faydalanabilir. Başvuruya ek acil nakit ihtiyacına yönelik ihtiyaç kredisi başvurusu iletilebilir. Emekli maaşını ilk kez alacaklar SGK İl Müdürlüğü üzerinden şahsen başvuru yaparak seçilecek banka için İş Bankasını tercih etmelidir. Daha önceden emeklilik hesabı bulunanlar mobil uygulama, internet şubesi ya da müşteri hizmetleri hattını arayabilir.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

İş Bankası üzerinden emekli maaşını almaya başlayacak kişi için yatırılacak promosyon rakamı alınacak ilk maaşın hemen ardından otomatik olarak hesaba tanımlanıyor. Aylık emekli maaş oranına göre promosyon tutarı kişiye sunuluyor.

Aşağıdaki tablo takip edilerek banka müşterisi olunduğu andan itibaren hesaba tanımlanacak promosyon tutarı hakkında bilgi alınabilir:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlar 7.500 TL

İlgili Makaleler