Magazin

O Ses Türkiye yılbaşı programı ekrana kilitledi! Reytingleri alt üst eden programda gecenin 1.si kim oldu?

Yeni yılın son günü evde vakit geçiren ekranları başındaki seyirciler için O Ses Türkiye evleri şenlendirdi. TV8’de Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde sunulan program yılbaşı akşamına özel konukları ile nefes kesen bir geceye imza attı. O Ses Türkiye Yılbaşı programının birincisi de bölüm sonunda belli oldu.

Dün akşam jüride Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş, Seda Sayan ve Murat Boz dörtlüsü yeni yılın coşkusunu keyifli ve eğlenceli sohbetleri ile yaşattı. Dolu dolu geçen programda medya sektörüne can veren çoğu isim şarkıcılık dışında farklı mesleklerden çoğunluğu oyuncu olan popüler isimler tek tek yarıştı.

31 ARALIK GECESİNİN JÜRİ 1.Sİ BAKIN KİM OLDU?

Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenekselleşen yılbaşı konsepti O Ses Türkiye’ye damga vurdu. 2023 yılına giriş yaparken O Ses Türkiye jürisi tarafından belirlenen isim birincilikle müjdelendi. 31 Aralık Cumartesi gecesine kadar devam eden programın birincisi ünlüler tarafından en çok tercih edilen isim Ebru Gündeş oldu.

GECEYE DAMGA VURAN İSİMLER KİMDİ VE NELER YAPTI?

2023 yılına giriş yaparken klasik konseptte yer alan popüler isimleri arasında Kerem Alışık, Talat Bulut, Melis Sezen, Onur Buldu, Alina Boz, Selçuk Yöntem, Ebru Şahin, Cemre Baysel, Nilsu Berfin Aktaş, Selin Şekerci, Danla Bilic, Aytaç Şaşmaz, Büşra Pekin, Cemalcan Canseven de Aslıhan Malbora yerini aldı.

Göz dolduran performanslarının yanı sıra geceye farklı bir renk katan Eser ve Berfu Yenerler çifti geçen yıl olduğu gibi bu yıl sahne performansları ile göz doldurdu. Çift önce şarkı söyledi. Ardından kısa süre önce başlattıkları ve turnesini yaptıkları ikili gösterilerine dair ve belirli bir bölüm paylaştı. Eğlenceli anlar TV8 ekranlarında kare kare paylaşıldı.

İlgili Makaleler