Gündem

Samsung 2023’e özel yeni modelinin tanıtımını gerçekleştirdi: Samsung Galaxy S23 Ultra o özelliği ile kendine hayran bırakacak!

Samsung son model Galaxy S23 ultra cep telefonu modelinin tanıtımını yaptı. Görenler şaşırıp kalıyor. Özellikle gece görüş sistemi fotoğrafların kalitesini iki katına çıkarıyor.

Akıllı telefonlar her geçen yıl üstün işlemci özelliği ve performansları ile dikkat çekiyor. Özellikle kamera sistemlerinde geliştirilen yenilikler görenlere hayrete düşürüyo. gittikçe artan performansları ekran kalitelerindeki gelişme ile de kendini destekliyor. Samsung’un yeni telefon serisinin ilk modeli görücüye çıktı.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA KAMERA ÖZELLİĞİ NEDİR?

Samsung Galaxy S23 ailesi içerisinden ilk modelinin tanıtımı yapıldı. Galaxy S23 ultra özellikle fotoğraf kalitesi ve gece görüş sisteminde sunduğu kalite ile kendini fark ettiriyor. Bu modelde kullanılan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi bu telefonda uzun performanslı kalitesini ortaya koyacak. Özellikle kamera sisteminde bu fark edilecektir, deniliyor.

Yeni yılla beraber özellikle gelişmiş teknolojinin kamera açısındaki kuvvetlendirilmiş deneyimi Galaxy S23 Ultra modelinde ön plana çıkıyor. Yapılan ilk incelemede gece görüş özelliğinin beklentinin üstünde yer aldığı da ifade ediliyor.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA GÜN IŞIĞI ÇEKİMLERİ SIZDI!

Öte yandan henüz yeni tanıtımı gerçekleşen bu yeni modele yönelik gece görüşünün kalitesini ortaya koyabilecek görüntüler piyasaya sızdırılmadı. Ancak biliniyor ki 2 megapikselden başlayarak 108 megapiksele kadar arka kamera sistemi özel görsel işleme teknolojisi ile daha da arttırıldı.

Galaxy S23 Ultra modelinin henüz gece görüşüne yönelik bir kamera kaydı ortaya çıkmamış olsa dahi gündüz çekim kalitesi kendini ön plana çıkarıyor. Gün ışığında çekilmiş fotoğrafları basına sızdı bile. Burada dahi görüntünün kalitesi Piksel 7 Pro versiyonuna göre kat ve kat üstünde gözüküyor.

İlgili Makaleler