Genel

Netflix ve Disney Plus aylık aboneliğini ucuza getirmek mümkün! Dijital platform harcamasının yarısı iade edilecek!

Günümüzde dijital platformlara olan ilgi gittikçe artıyor. Eksik sistemlerde televizyonlardan faydalanarak dizi/film izlemek, müzik dinlemek artık kullanılmayan yöntemler haline geldi. Bu ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak popüler dijital platformlar aylık belirli bir ücret karşılığında ücretsiz olarak o ay içerisinde müzik dinleyebilmeyi reklamsız olarak dizi/film izleyebilmeyi kolaylaştırıyor.

Popüler uygulamaların daha çok ön plana çıktığı dijital platform uygulamaları için Enpara.com yepyeni bir kampanya başlattı. Aylık olarak uygulamalardan faydalanmak isteyenlerin indirimli olarak abonelik başlatabilmeleri mümkün olacak. Yapılacak ödemelerin yüzde 50’si banka tarafından iade edilmiş olunacak.

DİJİTAL PLATFORM ÜYELİĞİNİN %50’Sİ HEDİYE KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Kampanya kapsamında kabul edilen uygulamalar için ancak %50 indirim fırsatından yararlanılıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin ise Enpara.com kredi kartını kullanarak toplamda 150 TL’ye ulaşan harcama yapması gerekiyor.

Enpara.com kredi kartı kullanıcıları için sunulan bu fırsat dijital platformları %50 indirimli olarak kullanabilmeyi destekliyor. Kampanya şartları arasında kişinin vadesiz TL hesabı ya da kredi kartına tanımlamış olduğu iki otomatik fatura ödeme talimatı bulunması gerekiyor. Ayrıca kampanyaya katılım sağlayacakların o ay içerisinde kesilecek ekstre borcunun en az 5000 TL olması şartı aranıyor.

DİJİTAL PLATFORM ÜYELİĞİNİN %50’Sİ HEDİYE KAMPANYASI NEDİR?

Dijital platform üyeliklerine %50 indirim kazandıran kampanya kapsamında sunulan indirim bir sonraki ayın 7. günü vadesiz TL hesabına aktarılıyor. Kampanya kapsamında faydalanılabilecek indirimli platformlar arasında YouTube, Netflix, Amazon Prime, Spotify, Exxen, Disney Plus, Playstation Network, Steam, Xbox gibi platformlar yer alıyor. Platformlar aylık üyelik ile çalışıyor. Aylık en az 150 TL’ye kadar yapılacak dijital platform harcamalarının ise %50’si indirimli olarak banka kullanıcılarına sunuluyor.

DİJİTAL PLATFORM ÜYELİĞİNİN %50’Sİ HEDİYE KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanya dönemi devam ederken kredi kartına bağlı olarak oluşturulmuş otomatik fatura ödeme talimatları dikkate alınacaktır. Para transferi işlemleri ya da cep telefonu TL yükleme talimatları kampanya sürecine dahil edilmiyor.

İlk kez fatura ödeme talimatı oluşturacak kişilerin internet şubesi içerisinde yer alan “Talimatlar” kategorisine gelerek “Yeni Talimat Ekle” butonunu kullanması yeterli oluyor. Bulunulan ay içerisinde 150 TL ve üzeri harcama yapılmışsa bu rakamın üzerinde kalan kısımlar için iade yapılamıyor. Ayda en fazla 75 TL kampanya dönemi sona erene kadar ise toplamda 450 TL iade fırsatından yararlanılabilir.

İlgili Makaleler