Gündem

Migros market şeker, çay, sıvıyağ, un başta olmak üzere 3 bini aşkın üründe indirimini duyurdu: Temel gıda ürünlerinin maliyeti artsa da fiyatlar sabit kalacak!

1 Ocak tarihi itibariyle Şok marketlerde satışı yapılan her evin ihtiyacı temel gıda ürünlerine yönelik sabit fiyatlama kararı verildi. Alınan kararın ardından çok geçmeden Migros market müjde paylaşımında bulundu.

Migros markette satışı yapılan her evin ihtiyacı demirbaş gıda ürünleri Ocak ayı boyunca sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Üstelik 919 farklı üründeki bu sabit fiyatın dışında 3 binden fazla üründe de indirim yapılacağı duyuruldu.

ŞOK ZİNCİR MARKETLERİNİN CEO’SUNDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Vatandaşların en zor zamanlarında marketler sabit fiyatlarda kalma hatta pek çok üründe indirim yapma kararını verdi. Ay sonunu zor getirenler, devletin yardımları ile geçinmeye çalışanlar bu süreçte bir nebze olsun rahat edebilecek. Alınan bu karar ev ekonomisine de destekleyecek. Ticaret bakanı Mehmet Muş konu üzerine ulusal zincir marketlerinin üst düzey yöneticileri ile bir toplantı yaptı.

Yapılan toplantı sonrasında ise ilk açıklama Muş’tan geldi. Türkiye’nin farklı şubelerinde Şok marketlerin tek tek Ocak ayı boyunca 1000’i aşkın üründe sabit fiyat kararı aldığını ifade etti. Ardından Şok marketlerin sahibi ve CEO’su Demirel: “Müşterilerimizin yanındayız. 1000 ürününün maliyetleri artsa dahi fiyatları ay sonuna kadar sabit bir şekilde satışa sunacağız” yorumunda bulundu.

419 GIDA ÜRÜNÜNDE SABİT RAKAM UYGULANACAK!

Aradan çok zaman geçmeden Migros markette Ocak ayı boyunca temel gıda ürünlerine yönelik tam 419 üründe sabit fiyat kararını açıkladı. Bunun yanı sıra 3 bini aşkın üründe ise indirim yapacağını duyurdu. Enflasyonla mücadele kapsamında vatandaşın yanında olduğunu bildiren Migros şu ana kadarki en güçlü kampanyaları ortaya koyan marketler arasında yerini alıyor.

419 temel ürün grubu içerisinde her evin ihtiyacı şeker, çay, un, sıvı yağ, bakliyat ürünleri, çocuk bezleri ve deterjanlar da yer alıyor. Bu sunulan fırsata ek olarak 23 farklı ürün için %25’ten başlayarak %50’ye kadar indirim uygulanacağını duyurdu.

İlgili Makaleler