Ekonomi

Bankanın 3 adımda TL kazandıran cazip teklifini sundu: Aylık kart harcaması yıl boyu 1.200 TL kazandıracak!

DenizBank mobil uygulama üzerinden yapılacak başvuruya özel yıl boyunca 1.200 TL bonus kazandırıyor. DenizBank’ın kampanyası 12 Ocak tarihinde sona erecek.

Kampanyanın detayları banka tarafından paylaşıldı. Şartları karşılayanlar 1.200 TL’ye kadar nakit kazanç elde edecek. Başvuru için tek şart mobil uygulama üzerinden 3 aşamalı alanı geçerek katılım sağlamak.

YILDA 1.200 TL BONUS KAZANDIRAN KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine özel sunmuş oldukları fırsatlar aylık nakit harcamasına ek indirim fırsatı sunuyor. Bazı durumlarda yapılan harcamalar TL değerinde karşılığı olan bonus kazandırıyor. DenizBank yıl boyunca yapılacak her ay 1000 TL’lik harcamaya 100 TL toplamda 1.200 TL bonus kazandırıyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin MobilDeniz uygulaması üzerinden istenilen şartları yerine getirmesi yeterli kabul ediliyor. Son başvuru tarihine kadar şartların yerine getirilmiş olması nakit kazanımdan faydalanmayı destekliyor.

YILDA 1.200 TL BONUS KAZANDIRAN KAMPANYANIN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

12 ay boyunca devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin MobilDeniz uygulaması içerisinde yer alan “Kredi Başvuru” alanını kullanarak 10.000 TL ve üzerinde en az 12 aylık vadesi bulunan kredi hesabı bulunmalıdır. Şartı yerine getirenler kredi kartı başvurusu yapmalıdır. Müşteri hesabı oluşturulduktan sonra yapılacak kredi başvurusu yine mobil uygulama üzerinden şubeye gitmeden tamamlanabilir.

Mobil başvuruya özel kredi kartı onaylananlar kartın limitini kullanarak ayda 1000 TL harcama yapması gerekiyor. DenizBank’ın harcadıkça kazandıran kampanyasından faydalanmak isteyenlerin yapması gereken son şey ise bağlı bulunduğu hesap üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı vermesidir. Kredi kartı ile en az 1 adet otomatik fatura ödemesi yapılması yeterlidir.

YILDA 1.200 TL BONUS KAZANDIRAN KAMPANYANIN DETAYLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi devam ederken şartları karşılayan tüm müşteriler ilk aydan itibaren 100 TL bonus yüklemesini hesabında bulabilecektir. 12 ay boyunca her ayın 15’inde ödül hesaba yüklenecektir. Yüklendiğine dair de bilgilendirici mesaj gönderilecektir. Kampanya dönemine ait son bonus yüklemesi 2024 yılı Şubat ayında gerçekleşecektir. Ek kart ya da banka kartı ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Bankanın bu fayda sağlayan teklifinin yanı sıra kampanyaya katılanlar 1 yıllık BluTV üyeliği hediyesinden de faydalanıyor. Kredi kartı ile işlem yapıldıktan sonraki ayın 10. gününde BluTV hediyesini kullanılabilmek için özel bir kod tanımlanıyor. MobilDeniz uygulaması içerisinde yer alan “Kampanyalar” alanına gelen her müşteri bu faydadan yararlanabilir. En fazla 365 günlük BluTV üyeliği ücretsiz olarak kullanılabilir. Her müşteri bu faydayı yalnızca bir kez kullanabilir.

İlgili Makaleler