Magazin

Gönül Dağının güzel oyuncusu havuz başı paylaşımı ile ortalığı yıktı : Mavi bikinisiyle takipçilerini adeta büyüledi!

TRT 1’in popüler dizisi Gönül Dağı 17 Ekim 2020 yılında ilk kez seyircisi ile buluştu. 79.bölümü ile ekranlara yeniden merhaba diyen her hafta evlere konuk olan dizinin oyuncuları da yakından takip ediliyor ve sevilerek izleniyor. Popüler dizi oyuncusu paylaşımları ile hayranlarını hayrete düşürmeye devam ediyor.

Yayınlandığı her bölüm reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde popüler karakterler arasında yerini alan Asuman karakterine can veren Hazal Çağlar dizideki rolü kadar kişisel hayatında da gündemden düşmüyor. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım hayranlarını mest etti.

MAVİ BİKİNİSİYLE HAYRANLARINI MEST ETTİ!

Güzel oyuncu geçen yıl Kasım ayında 27 yaşını kutladı. Sevdikleriyle beraber Dubai’de yaşını kutlayan oyuncunun yaptığı paylaşımlar tazeliğini korurken mavi bikinisiyle havuz başında boy göstereceği kareleri ile yeniden gündeme geldi.

Oyuncunun paylaştığı her kare olay oluyor. Çöl ortasında verdiği pozlarla da büyük beğeni toplamıştı. Takipçileri övgü dolu sözlerle paylaşımına beğeni yağdırdı. Instagram takipçileri “Su gibisin”, “Hazal’ın güzelliği bir başka” yorumlarında bulundu.

HAVUZ BAŞINA BOYLU BOYUNCA UZANDI!

Hazal Çağların doğal güzelliği bir kez daha beğeni topladı. Sosyal medyada aktif olan Çağların havuz başına sere serpe uzanarak verdiği pozlarda ilk dikkat çeken fit duruşu oldu. Yorumlar ve beğeniler havada uçuştu.

Yeni yaşını kutlamak için Dubai’de bulunduğu dönemlerde paylaştığı çöl pozları ile de çok konuşulmuştu. Kısa süre önce ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı söylenmişti. Söylentilere göre dizide Ramazan karakterinin eşine can veren Çağlar senaryo gereği eşiyle yaşadığı köyden şehir dışına çıkacak ve diziden ayrılacak.

İlgili Makaleler