Personel Alımı

Belediye bünyesine, KPSS şartı talep edilmeden, en az B ehliyetine sahip 28 destek personeli alımı yapılacak!

Büyükşehir Belediyesine, KPSS’siz, en az “B” ehliyetine sahip, tam zamanlı 28 destek personel alım yapılacağı duyuruldu! Personel alımı için başvuru yapacak adaylar için gerekli tüm şartlar haberimizin devamında yer alıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapsamında gerçekleşecek olan personel alımları için, son başvuru tarihi 5 Aralık olarak belirlenirken, başvuru işlemlerinin online olarak gerçekleşeceği bilgisi verildi. Peki destek personeli olmak için talep edilen şartlar neler? Başvuru işlemleri nereye yapılacak? Detaylar işte sizlerle…

Başvuru işlemleri nereye yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapsamında gerçekleşecek olan personel alımları için, başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerini https://kariyer.ibb.istanbul internet adresi üzerinden online olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir. Belediye bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar için destek personeli iş ilanı ise “5 Aralık 2023” tarihine kadar aktif olacaktır.

Destek personeli için başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi daimi süreli işçi alımı için başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartları şu şekilde yer alıyor;

Destek personeli iş ilanı için başvuru yapacak adayların, en az İlkokul mezunu olması ve en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması aranan şartlar arasında yer alıyor.

Tam zamanlı ve daimi süreli 28 işçi alımı için başvuru yapacak adaylar başvurularını yukarıda belirtilen internet sitesi aracılığıyla online olarak gerçekleştirerek, başvuru işlemlerini tamamlarken, adaylardan ön iş başvurusu için belge talep edilmeyeceği bilgisi verildi.

Belge talebi başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara, mülakat yeri ve zamanı gibi bilgiler, mesaj ya da mail ile bilgilendirilecektir.

Destek personelinin, sosyal hizmet projelerinin yardımcı işleri ile ayni ve nakdi yardım hizmetleri kapsamında, ön büro hizmetlerinde yardımcı hizmetlerinin sunulması, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili birimlere yönlendirilmesi gibi işlemlerden sorumlu tutulacaktır. Ayrıca kurumun ihtiyaçları doğrultusunda, diğer hizmetler vb. Hizmetleri kapsamakta istihdam sağlayacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar daha kapsamlı bilgileri, Belediyenin işçi alımı başvuru kılavuzundan ulaşabilir.

İlgili Makaleler