Gündem

Toyota, Aralık ayına bomba gibi bir giriş yaptı!

Otomobil firmalarının içerisinde en gözde markalarından biri olan Toyota Aralık ayına bomba gibi bir giriş yaparak, Toyota, yeni modeli Corolla Cross ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Üstün donanımsal özelliklere sahip “ Corolla Cross” fiyat listesi işte sizlerle...

C-SUV segmentinde sahip Toyota’nın yeni modeli Corolla Cross, tüketicilerin odak noktası oldu. 525 litrelik bagaj hacmi ile pratik kullanım sunan Corolla Cross, hem teknik özellikleri ile hem de üstün donanımı ile ekonomik bir tercih olma özelliğiyle, tüketicilerin ilgisini çekti. Peki Corolla Cross’un teknik ve donanım özellikleri neler? Corolla Cross modellerinin fiyat listesi nedir?

Corolla Cross’un teknik ve donanım özellikleri neler?

C-SUV segmentinde sahip Toyota’nın yeni modeli Corolla Cross, tüketicilerin odak noktası oldu. 525 litrelik bagaj hacmi ile pratik kullanım sunan Corolla Cross sunmuş olduğu geniş iç mekan hacmi dikkatleri üzerine çekerken, arka koltukların yatırılması ekstra bir avantaj sağlıyor. Kullanıcılara esnek bir kullanım imkanı sunan Corolla Cross, 1.8 litrelik hibrit motoru ve tam otomatik şanzımanıyla birleşen performansı ile kullanıcılarına düşük yakıt tüketimi ve aynı zamanda da çevre dostu bir deneyim sunma imkanı sağlıyor.

Corolla Cross’un otomatik şanzımanı, kullanıcılara konforlu bir sürüş deneyimi sunarken, Toyota’nın güvenilirliğiyle düşünülünce, Corolla Cross’u C-SUV segmentinde en gözde  modeller arasında.

Corolla Cross modellerinin fiyat listesi nedir?

Toyota Corolla Cross’un donanım seçenekleri ve güncel fiyat listesi şu şekilde yer alıyor;

Corolla Cross’un 1.8 Hybrid Flame e-CVT modelinin fiyatı: 1 milyon 545 Türk Lirası

Corolla Cross’un 1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT modelinin fiyatı: 1 milyon 590 Türk Lirası

Corolla Cross’un 1.8 Hybrid Passion e-CVT modelinin fiyatı: 1 milyon 700 Türk Lirası

Corolla Cross’un 1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT modelinin fiyatı: 1 milyon 810 bin 800 Türk Lirası

Corolla Cross’un 1.8 Hybrid Passion X-Pack Siyah Tavan e-CVT modelinin fiyatı: 1 milyon 838 bin 600 Türk Lirası

 

İlgili Makaleler