Gündem

Zeytinyağında indirim haberi duyuruldu! Market ay sonuna kadar zeytinyağına indirimde satacak!

Zeytinyağı fiyatları her geçen gün yeni bir hızlan alırken bu seferde bir marketten indirimi doğrusu geldi. Fiyatlar aşağıya çekildi.

Zeytin ve zeytinyağında yaşanan fiyat yükselişleri vatandaşları olumsuz yönde etkiliyordu. Ay sonuna kadar duyurulan market kampanyası ile birlikte zeytinyağı uygun fiyatla satılacak. İşte indirimi ile ilgili tüm detaylar

Zeytinyağı indirimli satılacak

Aralık ayının ortasına gelmesiyle birlikte marketler yapmış olduğu yılbaşı indirimlerini duymaya devam ediyor. Migros yılın son kampanyası başlığıyla birlikte uygun fiyatlı zeytinyağı satışı başlattı. Fiyatlar ay sonuna kadar geçerli olacak.

Kampanyada indirim oranları belli oldu

Migros tüketicilere sunmuş olduğu uygun fiyatlı ürün kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aralık ayında arka arkaya indirim duyurusu paylaşan market indirim indirimli ürün listesini paylaştı. Kısa bir süre için geçerli olacak indirimler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Marketin yanı yayınlamış olduğu indirim kampanyasında ayçiçek yağı, bal, peynir ve zeytin yağ gibi yüksek fiyatlı ürünler de dahil olacak.

Yeni yıl kampanyası kapsamında yılbaşı ürünleri de paylaşan Migros kısa süreli indirim duyurusunun 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacağını paylaştı. Kampanya kapsamında Komili naturel zeytin yağı 499 TL’den satışa sunulacak. Bal çeşitlerinde %25 indirim yapılacak olup toz deterjan çeşitlerinde de yüzde otuzluk bir indirim söz konusu olacak. Migros uygulama veya web sitesinden indirimi ile ilgili tüm detayları paylaştı.

Migros zeytinyağı kampanyası

Migros web sitesinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte 14-31 Aralık 2023 tarihleri arasında money card ile yapılan alışverişlerde Migros sanal market uygulamasını özel indirim oranı uygulayacağını paylaştı. İndirim sepette geçerli olacak. Stoklarla sınırlı olan indirim büyük rağbet gördü.

Migros açıklamalarına sipariş verilen ürünler için iade talebinin oluşturulması halinde sipariş içinde yararlanılmış olan kampanya koşulları üzerine iade alınacak olduğunu belirtti. Söz konusu indirim tutarı düşürecek ve de ücretinin iadesi bu şekilde gerçekleştirilecek. İndirim ürünleri arasında ayçiçek yağı, zeytin yağ, fındık kreması, kaşar peyniri, süt, ayran, tereyağı, deterjan ürünleri, peynir, cips ve içecek çeşitleri bulunuyor. Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşlar bu indirimden faydalanarak hazırlık yapmaya başladı.

İlgili Makaleler