Personel Alımı

Kültür Bakanlığı, yedek atama listesini yayınladı!

Kültür Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günler içerisinde yayınlanan 698 Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli ataması için yedek aday atama duyurusu geldi. Yedek atama yapılacak kadro listesi ve tüm detaylar işte sizlerle...

Sözleşmeli personel alımı ilanı kapsamında, başvuruları tamamlamış olan adaylar ile ilgili “ASİL” liste açıklandıktan sonra, “YEDEK” atama listesi açıklandı. Bu durumda da Kültür Bakanlığı bünyesine alımı yapılacak Yedek olarak atama listesi netlik kazanmış oldu. Yedek atama nedir? Yedek atama hangi kadrolar için geçerli olacak?

Yedek atama nedir?

Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3’üncü maddesi uyarınca arşiv araştırması yapıldıktan sonra, arşiv araştırma sonuçları olumlu gelen Asil adayların atamaları yapılacak.

Başvuru işlemleri sırasında talep edilen bilgiler eksik veya süre dahilinde teslim etmeyen ve aynı zamanda da aranan nitelikleri uygun olmadığı adayların başvuruları kapsamında dışında kalarak, yerine yedek aday listesinde ilk başta yer alan aday seçilecektir.

Bakanlık yedek aday listesini açıkladı!

Kültür Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günler içerisinde yayınlanan 698 Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli ataması için yedek aday atama listesini yayınladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı yedek aday atama listesi dahilinde yer alan kontenjan listesi aşağıda listelenmiştir.

Kültür ve Turizm Bakanlığının 127 Personel Alımı Yedek Aday listesi şu şekilde:

  • 4 Kişi Büro Personeli,
  • 8 Kişi Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 1 Kişi Temizlik Görevlisi,

https://pgm.ktb.gov.tr/TR-360999/127-sozlesmeli-personel-alimi-yedek-adaylari-hakkinda-duyuru-19122023.html

Kültür ve Turizm Bakanlığının 165 Personel Alımı Yedek Aday listesi şu şekilde;

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

3 Temizlik Görevlisi,

https://pgm.ktb.gov.tr/TR-356493/165-sozlesmeli-personel-alimi-yedek-adaylari-hakkinda-duyuru-07112023.html

Kültür ve Turizm Bakanlığının 171 Personel Alımı Yedek Aday listesi şu şekilde;

1 Temizlik Görevlisi,

235 Personel Alımı Hakkında Duyuru:

https://pgm.ktb.gov.tr/TR-341857/171-sozlesmeli-personel-alimi-yedek-adaylari-hakkinda-duyuru-12042023.html

Bu durumda da Kültür Bakanlığı bünyesine alımı yapılacak Yedek olarak atama listesi netlik kazanmış oldu. Yedek olarak atana adayların Bakanlık tarafından talep edilen belgeleri yine bakanlık tarafından belirlenen son başvuru tarihine kadar Bakanlığa ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgili Makaleler