Personel Alımı

Kızılay, yeni personel alım ilanı yayınladı!

Kızılay “Çağrı Merkezi Operatörü” birimi için yeni personel alım ilanı yayınladı. Personel alımlarını 2024 yılı kapsamında yapacak olan Kızılay’ın “Çağrı Merkezi Operatörü” personel alımı ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Kızılay bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen kişiler için büyük fırsat sunan yeni personel alım ilanı için başvuru yapacak adayların, lisans mezunu olması öncelik şartlar arasında yer alırken, Çağrı Merkezi Operatörü görevi için adaylardan bazı şartlar talep edilecektir.

Personel alımı hangi il dahilinde gerçekleşecek?

Personel alımlarını 2024 yılı kapsamında yapacak olan Kızılay, “Çağrı Merkezi Operatörü” personel alımı için boş kadronun yer aldığı İlin Gaziantep olduğunu açıkladı. Bu kapsamda da Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanı kapsamında yapılacak olan alımlar Gaziantep için olacak.

Kızılay Çağrı Merkezi Operatörü alımı için başlayan başvurular Elektronik ortamda dahilde yapılması gerekmektedir.

Personel alımları için talep edilen şartlar neler?

Kızılay bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen kişilerden talep edilen şartlar şu şekilde yer alıyor;

Kızılay bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların Lisans Mezunu olması ve aynı zamanda da, tercihen Çağrı Merkezi departmanında en az bir yıl tecrübe sahip olması, müşteri hizmetleri alanında tecrübe sahip olması aranan şartlar arasındadır.

Çağrı Merkezi Operatörü görevi için başvuru yapacak adayların, ileri seviyede Arapça bilmesi ve aynı zamanda da etkin bir şekilde Türkçe konuşabilmesi gerekmektedir.

Microsoft Office Programları etkin kullanabilmesi, veri girişi alanında tecrübeli ve ilgili formlara veri girişlerini yapabilecek düzeyde olması talep edilecektir.

Tüm bunlara ek olarak, dinleme, empati, geri bildirim ve telefonda etkin iletişim becerilerine sahip, ifade etme becerisi yüksek, birden fazla görev üstünde eş zamanlı çalışabilme yeteneğine sahip, zaman yönetimi yeterliliğine sahip olması gibi şartlar talep edilecektir.

Erkek adayların ise Askerlik hizmetini tamamlamış olması aranan şartlar arasındadır yer alıyor.

Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanı için başvuru yapacak adaylar, başvuru işlemlerini aşağıda yer alan link üzerinden yapabilir.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/2dktcvs2tnzsyhxphef8acl3ks.job

İlgili Makaleler