Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS Puan Şartı Olmadan Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı

Konya Teknik Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımladığı bir duyuru ile kadrosunda eksik bulunan pozisyonlar için ilana çıktığını duyurdu. 

Üniversite duyurusunda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere ilgili esaslara göre personel alımı olacağı bilgisini verdi. Bilişim Personeli kadrosuna yapılacak olan alımlarda 2 personel istihdamı gerçekleşecek. 

Peki bu kadro için adaylardan hangi şartlar talep ediliyor? İşte detaylar,

BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI

Konya Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan metninde adayların sağlamaları her koşul tek tek aktarıldı. Burada dikkat çeken koşul ise KPSS puanı. Üniversite adaylara KPSS puanı olanlar için KPSS puanlarını ibraz edebileceklerini söyledi. Ancak KPSS puanı olmayan yada bildiremeyen adayların KPSS puanları 70 sayılacak. Yani ilana KPSS’siz başvuru yapılabilecek. 

Başvuru Şartları

İlana başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken ilk koşul öğrenim şartı: O şarta göre adayların Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya damühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olması gerekiyor. 

Diğer Şartlar

* Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek

* “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” te belirtilen hükümleri kabul etmek,

* Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru koşullarına haiz olan adaylar için son başvuru tarihi 29 Temmuz olarak açıklandı. Bu tarihe kadar adaylar başvurularını ilan metninde yer alan evraklarla birlikte üniversiteye şahsen yapacaklar. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir