Gündem

15 Temmuz Günü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Mı?

Türkiye İş Kurumu’nda işlem yapmak isteyen vatandaşlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik gününde, kurumun işlem yapıp yapmayacağını merak edilyorlar. 

Kamuilanlari.com olarak İŞKUR ve diğer kamu kurumlarının çalışmalarına dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İŞKUR 15 TEMMUZ’DA AÇIK OLACAK MI?

Türkiye İş Kurumu’nun faaliyet alanı kapsamında çok sayıda vatandaş kuruma çeşitli işlemlerde bulunmak için gidiyor. Öyle ki iş sahibi olmayan vatandaşlar iş aramak için, kurs ve diğer projelere başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar bu uygulamalar için bilgi almak için, işverenler çeşitli işlemler için sürekli İŞKUR’a gidiyorlar. Bunların yanında işsizlik maaşı ve bu tür ödeme başvurularının da İŞKUR birimlerinden yapılması nedeniyle kurum hergün çok sayıuda vatandaşa hizmet veriyor. 

Hal böyle olunca vatandaşlar 15 Temmuz tatil günü İŞKUR’un açık olup olmayacağını merak ediyorlar. İşlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar 15 Temmuz tariinde bu taleplerini gerçekleştiremeyecekler. Zira 15 Temmuz günü tüm kamu kurumları gibi İŞKUR’da kapalı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İŞKUR personelleri de 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü kapsamında tatildeler. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir