Gündem

Kurban Bayramı İçin Emekli İkramiyelerinin Ödeneceği Tarih

Emekli vatandaşlar Temmuz ayı maaşlarını önümüzdeki günlerde almaya başlayacaklar. Temmuz ayının 25’ine kadar yatırılacak olan emekli maaşlarının ödenmesinin ardından ise emekliler bayram ikramiyelerini alacaklar. 

Zira Kurban Bayramı’nın Ağustos ayı maaşlarından önce olacak olması bayram ikramiyelerinin önemini artırıyor. 

Bu kapsamda Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman ödeneceğine dair tarih detayları ile diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ

Kurban Bayramı 2019 yılında 11 Ağustos tarihinde başlayacak. Bayramın birinci günü olan 11 Ağustos Pazar gününe denk geliyor. Bu durumdan dolayı ikramiyelerin ödeme tarihleri kesin gibi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramında bayramın birinci günü Pazartesi günüydü. Çalışma Bakanlığı ise ikramiyeleri vatandaşların hesabına bir önceki Cuma günü yatırdı. 

Kurban Bayramı’nda da hemen hemen aynı tablonun olması nedeniyle emekli ikramiyelerinin 9 Ağustos Cuma günü emekli vatandaşların hesaplarına yatırılması bekleniyor. 

Ayrıca 2019 yılı Kurban Bayramı ile ilgili olarak tatil konusu da çok konuşuluyor. Turizmciler tatilin 9 gün olmasını talep ederken bayramın ilk gününün Pazar, son günün ise Çarşamba olmasından dolayı bu talebin ne yanıt bulacağı merak konusu.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir