Personel Alımı

29 Şehir 47 İlçe İçin KPSS Şartsız Belediye Memuru ve İşçisi Alımı! İl İl Sıralı İlan Listesi

Belediye başkanlıkları yayımladıkları personel alım ilanları çok sayıda kadro için belediye memuru ya da belediye işçisi alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

En az okur yazar seviyesinden veya ilköğretim mezunu olmak kaydıyla yayımlanan belediye işçisi alım ilanlarına başvurular, alım yapılacak meslek grubunun özelliklerine göre yapılıyor. Öğrenim ve diğer özel şartların olmadığı bu ilanlara başvurular için mesleki özellikleri sağlamak yeterli.

Belediye memuru alım ilanları için ise şartlar daha fazla oluyor. Adayların alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirlenen öğrenim şartını sağlaması gerekiyor. Öğrenim şartını sağlayan adaylardan ayrıca deneyim, sertifika, yaş ve bu tür özel şartlar talep edilebiliyor. 

Bizlerde Kamuilanlari.com olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza belediye personeli alımı yayımlanan tüm ilanları sizlere aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi belediye personeli alımları 29 şehir için yayımlandı.

Bu alımlarda ayrıca çok sayıda ilçe ilan bulunuyor. Bazı ilçeler 3 ve 4’e varan ilanlar mevcut. Bu yüzden yayımlanan ilan sayısı çok fazla. Kamu İlanları olarak bizlerde bu şehirlerin listesini sizlere aktarıyoruz. 

Aydın, Çankırı, Muğla, Çanakkale, Ankara, Antalya, Aksaray, Muğla, İzmir, Muğla, Kocaeli, Elazığ, Bursa, Çorum, Manisa, Tekirdağ, Balıkesir, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Kırklareli, Adana, Karaman, Diyarbakır, Yalova, Mersin, Isparta, Ordu, Mardin, Hatay, 

Bu ilanlarda ayrıca belediye başkanlıklarının yanı sıra il özel idareleri, kazı başkanlıkları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları gibi kurumlarında ilanları bulunuyor. 

İLAN OLUNAN MESLEKLER

Belediye personeli alımları için yayımlanan memur ve işçi kadroların genel olarak aşağıda aktarıyoruz. 

Bazı Memur Kadroları

Zabıta, Büro Memuru, Banko Görevlisi, Ofis Memuru, İtfaiyeci, Evrak Memuru, Öğretmen, Basın Personeli, Eğitmen, Danışma Görevlisi, Mühendis, tekniker, teknisyen, idari işler, Halkla İlişkiler, yönetici kadrosu, halkla ilişkiler, muhasebe, Tahsildar, vezne memuru.

Bazı İşçi Kadroları

Beden işçisi, saha işçisi, şoför, hizmetli, hademe, garson, cankurtaran, temizlik işçisi, büro işçisi, hasta bakım işçisi, aşçı, aşçı yardımcısı, iş makinesi operatörü, otopark görevlisi  çöp kamyonu şoförü,  güvenlik, çöpçü, teknik personel, bakım işçisi,

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Belediye personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan belediyeye şahsen yapacaklar. Başvurulardan önce adaylar öncelikle ilan metninde talep edilen evrakları derleyecekler. BU evrakların ardından adaylar başvurularını bizzat gidip yapacaklar. Burada bazı ilanlar bir günlük süre ile duyuruyor. O yüzden başvuru sürecine dikkat edilmesi gerekiyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Belediye memuru olmak isteyen yada belediye bünyesinde işçi olarak görev almak isteyen adaylar için genel şartlar.

Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.” şartları bulunuyor. kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 

İlanların Listesi

İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ

Belediye Personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir