Özel sektör İş İlanları

Roketsan İnsan Kaynakları En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden duyurulan açık kadrolara göre; kurum lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacak. 

Söz konusu ilanlarda alımların birçoğu belirli kadrolar için yapılacağı ilan edilirken ayrıca genel başvuru ile de personel alımları olacak. 

Tüm bilgilere bakılarak Roketsan tarafından yayımlanan ve başvuru süreci devam eden personel alım ilanlarında adaylara duyurulan açık kadroları, başvuru şartlarını ve diğer ayrıntıları paylaşıyoruz. 

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personel alım duyurusunda alımların çok önemli bir kısmının teknik personel pozisyonlarına olacağını duyurdu. 

Üniversitelerin lisans bölümünden mezun adayları için mühendis, önlisans bölümlerinden mezun adaylar için tekniker ve lise mezunu adaylar için teknisyen alımları yapacağını ilan eden kurumun duyurusunda yer alan açık kadro detayları şu şekilde;

ROKETSAN MÜHENDİS KADROLARI

Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun adaylar arasından Makine Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Fizik Mühendisi, Bilgisayar, Mühendisi Havacılık Uzay Mühendisi, Sistem Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Satınalma Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi alımları yapılacak. 

ROKETSAN TEKNİKER KADROLARI

Roketsan tarafından ilan edilen tekniker kadrolarına üniversitelerin iki veya üç yıllık eğitim veren meslek yüksek okullarından mezun adayları başvuru yapabiliyor. İşte teknikerlik alanları: Elektrik Elektronik Teknikeri, Kimya Teknikeri, Makine Teknikeri, Makine Ressamlığı Teknikeri, Mekatronik Metalurji Teknikeri.

ROKETSAN TEKNİSYEN KADROLARI

Roketsan Personel alım ilanında yer alan Teknisyen kadroları, Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun adayları için yayımlandı. Bu kadrolar Elektrik Elektronik Teknisyeni, Kimya Teknolojisi Teknisyeni, Makine Makina Teknisyeni ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri  Teknisyeni.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Söz konusu kadrolar için başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Roketsan tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamak zorundalar. Bu başvuru koşulları ana başlıkları ile şu şekilde,

Türk vatandaşı olmak, Teknik kadrolar için gerekli eğitim seviyelerinden mezun olmak. Lise, ön lisans ve lisans bölüm şartını sağlamak. Bilgisayar Office programlarına hakim olmak çok iyi derecede kullanmak, Roketsan tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmamak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Roketsan tarafından yayımlanan ilanlar için başvuru işlemleri Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. 

İlana ulaşmak ve başvuru işlemleri için mavi renkte olan bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

İlan için; https://bit.ly/2Gz2Cl4

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir